Prijava

Vaša prijava

Jelačić minimalno dobio mladu momčad Poleta


JELAČIĆ MINIMALNO DOBIO MLADU MOMČAD POLETA

U četvrtak 13. veljače od 19 sati na igralištu u Vukovini pod rasvjetom pripremnu utakmicu odigrali su Jelačić i Polet iz Buševca. Pogotkom Marka Rusa pobijedio je županijski prvoligaš Jelačić a nakon dvoboja oba trenera su bili zadovoljni.
Trener Jelačića Žitnik: “Dobra pripremna utakmica a bilo je i odličnih poteza. Istaknuo bi pred kraj dobro izveden slobodni udarac Stuparića s 18 metara i bravuroznu paradu vratara Sakača koji je loptu izvadio iz samih rašlji. U nedjelju igramo doma od 15.00 sati novi test utakmicu a suparnik je NK Pešćenica iz istoimenog mjesta nedaleko Lekenika u Sisačko-moslavačkoj županiji.”

Trener Poleta Mario Paviša: “Zadovoljan sam igrom svojih većinom mladih igrača. Jelačić ima dobru momčad i bit će zanimljivo pratiti njihovo proljetno nadmetanje s Mraclinom za prvaka 1. ŽNL istok. Upravo Mraclin je sljedeći suparnik Poletu u nastavku priprema.”

JELAČIĆ 1
POLET (B) 0

VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano pod električnom rasvjetom. Gledatelja 30. Sudac: Marinčević (Mičevec).
STRIJELAC: 1-0-Rus (12).

JELAČIĆ: Sakač, Prizmić, Sabljak, Ivanjko, Cvek-Šekuljica, Štulić, Nikić, Relota, Smok, Rus, Mršić (još su igrali: Godinić, Matejčić, Jambrešić, Jambrečina, Gmižić). Trener: Stiven Žitnik

POLET BUŠEVEC: Bradarić, Kovačević, Ban, Žordić, D. Brajković, Pejak, Jušić, Sovina, Robić, Stuparić, M. Brajković (Kvasina). Trener: Mario Paviša