Prijava

Vaša prijava

FOTO HNK Gorica – trening i dezinfekcija kompletnog prostora

[]

08.05.2020. Velika Gorica. HNK Gorica – trening i dezinfekcija klupskog prostora. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Glavni dio današnjeg treninga bio je sličan jučerašnjem, izvođene su akcije koje su karakteristične za napadačku zonu, proigravanja u dubinu i povratne lopte te udarci prema vratima. Ovo je bio posljednji od tri treninga ovog tjedna u kojima su zajedno s ostalim igračima sudjelovali vratari.

08.05.2020. Velika Gorica. HNK Gorica – trening i dezinfekcija klupskog prostora. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Sutra će Kahlina, Čović, Išek i Banić s trenerom Klafurićem opet odraditi jutarnji trening (08:45 do 10 sati), a trenerski tim Dambrauskas, Sabljak i Šoš sa svim igračima (skupinama) će od 10 do 15 sati apsolvirati posljednji trening u ovom trećem pripremnom tjednu. Tretman rekonvalescenata i dalje imaju Lovrić, Čanađija, Periša i Špikić. Produžene treninge imaju Hamad i Mudrinski.

08.05.2020. Velika Gorica. HNK Gorica – trening i dezinfekcija klupskog prostora. Krešimir Krizmanić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas je izvršena dezinfekcija kompletnog prostora kojeg koriste igrači na stadionu, koji je prije toga posve ispražnjen (torbe, trenirke, dresovi, ručnici). Tijekom nekoliko poslijepodnevnih sati dezinficirane prostorije ostaju zatvorene, sutra su opet u funkciji.

Galerija fotografija