Prijava

Vaša prijava

Dinamovci iz Čiča trenirali

[]

Dok su se u srijedu 13. svibnja 2020. na TV dnevniku vrtjele snimke događanja prije 30 godina u Maksimiru (nikad odigrana utakmica Dinamo-Crvena zvezda), dinamovci županijskog prvoligaša Dinama Hidrela iz Novog Čiča odrađivali su prvi trening nakon odigrane utakmice 8. ožujka protiv Milka Trnine u okviru 16. kola prvenstva 1. županijske lige istok. Hidrel je slavio 2:1 a zabili su kapetan Tomislav Jakovljević (igrač utakmice) i Žugaj. Korona je nakon toga prekinula sve aktivnosti s loptom a Hidrel je ostao ‘zaleđen’ na 11. mjestu poretka. Iz lige u viši rang ide nakon prekida natjecanja prvi Jelačić iz Vukovine.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Igrače je nakon dva mjeseca dobro raspoložena opet dočekala predsjednica Ivana Cesarec i porazgovarala s dečkima. Zaželjela je da svi ostanu u Dinamo Hidrelu i da na jesen nastave tamo gdje su stali. Uz pridržavanje uputstava stožera civilne zaštite, igrači mogu povremeno se okupiti i neobavezno trenirati.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Trening u srijedu vodio je trener Mario Kajinić a lopte se zaželjelo 18 igrača dok je ozlijeđen Filip Đuksi sve pratio s klupe.