Prijava

Vaša prijava

Breška liga kreće 13. lipnja

[]

17. MALONOGOMETNA LIGA VUKOMERIČKE GORICE 2020.

U Maloj Buni voditelji momčadi Breške lige održali su radni sastanak za nadolazeću 17. po redu Brešku ligu. Za povjerenika lige izabran je naravno Zlatko Petrac, jedan od osnivača ovog nadasve popularnog nogometnog natjecanja, uz Darka Brajkovića i Franje Kovačića Peveca.
– Imamo velikih problema u organizacije ovogodišnje lige. Epidemiološka situacija nas koči u nastojanjima da što bolje organiziramo Ligu i pitanje je kada ćemo i pod kojim uvjetima igrati. Vjerujem da će uvjeti do početka naše Lige popustiti i da neće biti problema. Uglavnom, ako se ništa ne popusti, moramo se ponašati u skladu sa odlukama Stožera civilne zaštite koje budu na snazi. To znači da igramo bez gledatelja, nema šanka, točan dolazak momčadi na utakmicu i nema zadržavanja poslije, držanje potrebne distance, korištenje sredstava za dezinfekciju ruku, obavijesti o koroni i ponašanju na igralištu kao i sve ostale mjere koje budu na snazi. Tako se trebamo ponašati dok se nešto promijeni. Ako se otpuste mjere i dozvoli normalno odvijanje svega, naravno da ćemo pozvati gledatelje i otvoriti šankove – rekao je uvodno Zlatko Petrac.


Natjecanje kreće 13. lipnja u Gornjem Hruševcu, a tradicionalno završava u Dubrancu za Blagdan Velike Gospe, nastupit će 16 momčadi. U 1. kolu sastat će se: Opatija – Gornja Opatija, Pokupsko – Hotnja, Gornji Hruševec – Strezojevo, Novo Brdo – Cerovski Vrh, Lučelnica – Markuševec, Velika Buna Kozjača, Donji Hruševec – Dubranec, Šiljakovina – Kravarsko.