Prijava

Vaša prijava

NK Mraclin – Nakon dva i pol mjeseca ponovo na okupu


Na inicijativu predsjednika Nogometnog kluba Mraclin Gorana Vukašinca i sportskog direktora Luke Cvetnića nakon gotovo dva i pol mjeseca na mraclinskoj Grabi su se okupili nogometaši, Uprava i sponzori.


Ugodno druženje uz roštilj bilo je neformalno, iako nogometnih tema nije izostalo. Uvodno je predsjednik Vukašinec pozdravio nazočne nogometaše, kolege iz Uprave te sponzore Filipa Galekovića (PPS Galeković), Josipa Plodinca (Mlin i pekare) te Danijela Gorenca (Gorenc transporti) kojima su uručeni klupski navijački šalovi. Ujedno je kapetan momčadi Ivan Kos kao mali znak pažnje u ime kluba prikladne poklone uručio igraču kluba Hrvoju Kolariću,  ovaj igrač aktivno je licitirao u humanitarnoj akciji u kojoj je sudjelovao mraclinski klub “Za Palčiće – Petrova”, kada je otkupio klupski dres i šal za 900 kuna koje su otišle na račun potrebitih. Spomenuti kapetan također je uručio i kipić najboljem strijelcu kluba prekinute sezone Bruni Augustiću.

Spomenimo kako je nogometna sezona zbog pandemije korona virusa prekinuta početkom ožujka, samo nakon 16 odigranih kola. Puno energije i sredstava do tada bilo je uloženo u sezonu za koju se vjerovalo da bi mogla biti odskočna što se odnosi na seniorsku momčad. Realna želja svih bila je liga više. Svi se nadaju da još nije gotovo. Čeka se konačna odluka županijske nogometne vlade i puno se priča o tome kako do tada vodeći na tablici susjedni Jelačić iz Vukovine direktno ulazi u Jedinstvenu županijsku ligu, dok bi mraclinski nogometaši kao drugoplasirani taj status mogli izboriti kvalifikacijama koje bi se igrale u kolovozu. Utakmica ili dvije odigrala bi se protiv drugoplasirane momčadi iz 1. ŽNL zapad momčadi Pušće.
“Pakleno” i neizvjesno ljeto slijedi za momčad, trenera Marka Pancirova i Upravu kluba. Mnogo toga se napravilo u klubu u posljednjih godina i stalno se radi nešto novo, uspjeh u kvalifikacijama ako ih bude, bio bi kruna ove nogometno “čudne” godine.