Prijava

Vaša prijava

VIDEO ‘Osijek ima gomilu kvaliteta, ali ne bojimo se nikoga, pa ni njih!’

[]

Šest dana nakon pobjede u gostima kod Intera u Zaprešiću (3-0) nogometaše Gorice čeka novo, treće uzastopno gostovanje. Ovoga puta protivnik je Osijek, igrat će se u srijedu na Gradskom vrtu, s početkom u 21.05 sati. Goričani su na put za Slavoniju krenuli u dobroj atmosferi, s puno vjere u vlastite mogućnosti uoči sudar s protivnikom koji je na tablici ispred našega kluba, sa sedam bodova više.

– Ne gledamo tablicu, ne brojimo bodove, jer to samo oduzima koncentraciju za ono što moramo raditi na terenu. Budemo li igrali dobar nogomet i uživali u tome, i rezultati će doći, pa na kraju sezone možemo gledati tablicu. Sad za to nije trenutak, sad je trenutak za unaprijeđenje naše igre – rekao je trener Gorice Valdas Dambrauskas uoči polaska za Osijek.

U prva dva kola nastavka prvenstva Gorica je osvojila četiri boda, pri čemu nije primila niti jedan gol. U toj čvrstoj obrani važnu ulogu ima Aleksandar Jovičić.

– U prošlosti se svašta događalo u našim ogledima s Osijekom, uvijek je bilo uzbudljivo, a nadam se da će tako biti i ovoga puta. Sigurni smo da nas čeka teške utakmica, ali mi ćemo napraviti sve što je u našoj moći da dođemo do tri boda – kazao je Jovičić.

Cijelu konferenciju za novinare pogledajte u videu:


Terenska nastava - Klagenfurt i Minimundus