Prijava

Vaša prijava

Nina Vuković iz Maraton kluba Velika Gorica nova je Miss fotogeničnosti sporta

[]

Nina Vuković, članica Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, nova je miss fotogeničnosti sporta Hrvatske. Nova Miss sporta je Amina Kajtaz, članica zagrebačkog plivačkog kluba Mladost. Prva pratilja “Miss sporta” je Klara Crismanich, body builderica iz Rijeke, dok je druga pratilja zagrebačka nogometašica Mia Kalašić koja trenutno igra za Orobicu iz talijanskog Bergama.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Titulu jedne od najljepših Goričanka Nina Vuković je izborila u finalnoj večeri izbora Miss sporta 2020., gdje se plasirala s još 16 sportašica. Osim predstavljanja u sportskoj odjeći, kupaćim kostimima i večernjim haljinama, djevojke su na natjecanju morale pokazati i svoj talent.

– Nina je, kao i uvijek, odigrala zapaženu ulogu u jakoj konkurenciji gdje su dominirali ljepota, skladno građena tijela i sportski duh svih sportašica sudionica ovoga prestižnog natjecanja. Konačnom odlukom ocjenjivačkog suda, koji nije imao nimalo lak zadatak, Nina Vuković se okitila lentom. Bravo Nina! – kazali su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Foto: Maraton klub Velika Gorica