Prijava

Vaša prijava

Mraclin na kraju deklasirao Dinamo Čiče

[]

U 2. kolu veteranske lige NS Velika Gorica, Mraclin je u Novom Čiču u finišu utakmice napunio mrežu umornim igračima Dinama. Jesu li “old boysi” iz Čiča bili iscrpljeni od utakmice 1. kola kad su dobili VG Boys-e 1-0 u Kobiliću ili je kumovao odlazak novog voditelja Jože Šanteka na poluvremenu pripremati roštilj za takozvano treće poluvrijeme? Zanimljivo, na roštilju je radio i prijašnji voditelj Stjepan Grgar. Je li na pomolu nova smjena izbornika?

Dinamo Novo Čiče bio je ravnopravan u prvom poluvremenu. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Igralo se vrlo ozbiljno, ali bilo je i obostrane šale kao što i priliči ovakvom dvoboju negdašnjih majstora nogometa. U prvom poluvremenu nakon izjednačene igre pogodaka nije bilo, a najveće prigode glavom imali su Tomica Ðuksi za Dinamo i Dražen Dandić za Mraclin. Na poluvremenu je novi voditelj Dinama Josip Šantek održao predavanje svojim igračima, izvikao se na Dragana, a sucu Merkašu odradio predavanje “o pravilima nogometne igre”- i onda otišao roštiljati.

Šantekove žestoke upute igračima a posebno Draganu.Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Predavanje o pravilima nogometne igre sucu Merkašu.Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Golijada je krenula u 50. minuti golim Krešimira Dalića snažno pod gredu na asistenciju Dandića. Dinamovci su onda zaigrali otvorenije u pokušaju poravnanja rezultata i imali su neke zgode za to. Utakmica se definitivno prelomila u 68. minuti (igralo se 2 x 40 minuta). Nakon lijepe kombinacije po desnoj strani Dražen Dandić je na kraju zabio za 0-2 i onda su dinamovci potonuli. U posljednjih 10 minuta razigrao se Vedran Brebrić i pogodio mrežu još tri puta za konačnih 0-5, a Stipetić je izvukao još jedan svoj “biser” i ostavio suigrače dinamovce da igraju brojčano slabiji.

DINAMO (NČ) – MRACLIN 0-5
NOVO ČIČE Igralište Dinamo Hidrela. Igrano 4. rujna 2020. od 18 sati. Gledatelja 20. Sudac: Davor Merkaš (Velika Gorica).
STRIJELCI: 0:1-Dalić (50), 0:2-Dandić (68), 0:3-Brebrić (70), 0:4-Brebrić (72), 0:5-Brebrić (76).
DINAMO NOVO ČIČE: Radović, Hrgović, Malbaša, Jambrešić, Hemen, Stipetić, Jorgić, T. Ðuksi, Penava, Jukić, Kelemenić (još su igrali: D. Šantek, Horvatić, Mujagić, Stafa, Vrbičić, S. Grgar, K. Ðuksi).
VODITELJ: Josip Šantek
MRACLIN: Čunčić, Robić, Golubić, Ježovit, B. Kos, Kumic, Vinetić, Dalić, Brozinčević Brebrić, Dandić (još su igrali: D. Galeković, S. Kos, Cvetnić, Gledec).
VODITELJ: Ivan Brozinčević