Prijava

Vaša prijava

Tko je Stefan Rajić, novi trener Jelačića?

[]

Malo tko je to mogao predvidjeti. Stiven Žitnik više nije trener Jelačića a ima zasluge za ulazak u viši peti rang, izboreno je finale kup natjecanja NS Velika Gorica, a uspješno je odrađeno i pretkolo kupa NS zagrebačke županije kontra Rakovca 7:0. U novo prvenstvo Jelačić je startao s dva poraza, a onda dva puta zaredom pobijedio.

– Rastanak s trenerom Stivenom Žitnik bio je obostrano vrlo korektan. Novi trener mladi Stefan Rajić dolazi iz Jelačićeve škole nogometa i uklapa se u našu viziju budućnosti. Dugoročno ima moju veliku podršku, a Žitniku sve najbolje negdje u drugom klubu – kazao je predsjednik kluba Saša Matejčić.

Stefan Rajić radio je 10 godina u Udarniku i sada Kurilovcu, a vodio je sve selekcije nogometne škole trećeligaša. Ima samo 32 godine i živi u Velikoj Gorici. Ovo u Jelačiću mu je seniorsko debitiranje.

– Dogovoren je projekt na duže staze. Ne bojim se izazov,a a danas protiv vodećeg TOP-a idemo pobijediti, ali to je samo jedna od karika lanca u formiranju momčadi za još više ciljeve – kratko je sinoć kazao Stefan Rajić i požurio na trening.

Šaljem i prigodnu fotografiju: Josip Matejčić legenda i član uže Uprave Jelačića i novi trener Stefan Rajić-hvala