Prijava

Vaša prijava

Poraz Jelačića, Stefan Rajić nije debitirao kao novi trener

[]

Novoustoličeni trener Stefan Rajić nije debitirao na klupi Jelačića zbog neočekivanih, a neodgodivih privatnih obaveza, pa je momčad vodio sportski direktor kluba Ivica Burić. Bolji TOP je zasluženo upisao nova tri boda mada je Jelačić zarana, već u 5. minuti poveo. Josip Mihanović opalio je dalekometno, lopta je na svom putu prema mreži nekog dirala i prevarila vratara Maglicu. U 13. minuti Labrović nije na ubačaj s desna glavom zabio iz takozvanog zicera. Isto je propustio u 30. minuti Krasnića za Jelačić kada je bio sam ispred vratara i slabo pucao. Da je tada bilo 2:0, tko zna kako bi to sve završilo.

Ivica Burić vodio je Jelačić. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

U 60. minuti rezultat je poravnao Ivan Ivanović pucajući iz okreta nakon ubačaja pred vrata domaćih. Za 1:2 u 73. minuti Dino Škarica je gađao s više od 20 metara i pogodio neobranjivo u kut pored ispruženog vratara Sakača. Do kraja pokušaji Jelačića da spasi barem bod. U 84. minuti dosuđen je za domaće i kazneni udarac, protesti gostiju nisu urodili plodom, a s 11 matara Miletić je uzdrmao gredu. Pred sam kraj Jelačićev Smolković je glavom pogodio i vratnicu umjesto mreže pa je trobod otišao u Kerestinec.

Jelačić – TOP 1-2
Vukovina Igralište Jelačića. Igrano 9. rujna 2020. od 17 sati. Gledatelja 50. Sudac: Zlatko Ilčić. Pomoćnici: Fabijan Šekerija i Štefo Bičanić (svi iz Dugog Sela). Delegat: Dejan Budić (Vrbovec).
Strijelci: 1:0-Mihanović (5), 1:1-Ivanović (60), 1:2-Škarica (73).
Jelačić (4-3-3): Sakač-Rovišan, Smolković, Matić, Čumpek-Krasnić (od 51. Jambrešić), Mihanović, Nikić (od 78. Godinić)-Prizmić, Harambašić (od 68. Pajdić), Miletić.
Trener: Stefan Rajić
TOP Kerestinec (4-2-3-1): Maglica-Dizdarević, Jukić, Žuti (od 65. Noršić), Rupčić-Holetić, Krnjus-Garašić, Škarica, Ivanović-Labrović (od 65. Delač-od 75. Borščak).
Trener: Hrvoje Komar
Igrač utakmice: Ivan Ivanović

Rezultati utakmice 5. kola JŽNL odigranih u srijeda 9. rujna 2020.:

Polet-Mraclin 0:2 (I. Kos, Jurić)
Jelačić-TOP 1:2 (za Jelačić Mihanović)
Turopoljac-Sloga Križ 5:0 (Mlinarić 3, Matasić, Perić)
Klas-Dinamo (J) 1:2 (za Klas Kundih)
Lomnica-Vinogradar 2:0 (Čurić, Baf)