Prijava

Vaša prijava

Dinamovci iz Čiča opalili Zvekovcu “petardu”

[]

Još jedna vrlo dobra igra Dinamo Hidrela i pet komada u mreži Zvekovca. Gosti su znali da dinamovci igraju u plavoj opremi, a opet su stigli u istoj boji. Pronađen je kompromis i igrači Zvekovca morali su navući markere. Tu problema nije bilo, markera je bilo dovoljno, jer gostiju je bilo samo deset i vratar, a klupa im je zjapila prazna. Anđelko Peh bio je i trener i igrač. Zanimljivo, među igračima Zvekovca bila su četvorica Pucelja i troje Kovačevića.

Gosti su stigli s plavim dresovima pa su morali navući markirke. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Hidrel je dominirao od samog starta, ali prvi pogodak čekao se do 34. minute. Netko od gostiju igrao je tada rukom u vlastitom kaznenom prostoru i odlični sudac Antonio Vukadin (takvi su mu bili i pomoćnici Rončević i Radoš), morao je pokazati na 11 metara. Tomislav Jakovljević to obično rutinski rješava, ovaj put je zabio uz dozu sreće jer je vratar Peti imao loptu na ruci. Kod drugog opravdano suđenog u 45. minuti, Jakovljević je pucao kako to i radi u kut i na odmor se otišlo s 2:0, a trener Mario Kajinić mogao je već razmišljati o rošadama u momčadi. O da, iz prvog dijela mora se još spomenuti zicer i volejčinu Jurišića, a velika je šteta što je žestoko napucao vratara, a ne mrežu. Bio bi to pogodak za anale.

Mario Kajinić trener Dinamo Hidrela. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

U 47. minuti Čičak je lijepo dubinski polu desno proigrao Roberta Zorića, a ovaj je od prve prekrasno i efektno pogodio suprotni kut za 3:0. Odmor je odmah, već u 52. minuti, dobio kapetan i dvostruki strijelac Jakovljević, a traku je preuzeo tek ušli u igru Marko Šantek i odigrao za primjer.

Puna klupa Hidrela. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Za 4:0 Zorić je uzeo loptu na svojoj polovici terena, a onda u sprintu prošao nekoliko igrača te prije stigao do lopte od istrčalog vratara i majstorski zabio. Gosti su na gol Dinama pucali opasnije tek jednom i to u 79. minuti kad je Peh imao peh jer je pogodio samo gredu, a ne i mrežu. Vratar Peti je pak kiksao za peti gol Hidrela, a uporni Zorić je bio najbrži i glavom s metra spustio loptu u mrežu za konačnih 5:0.

Robert Zorić bio je junak utakmice u Novom Čiču. Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Dinamo Hidrel – Zvekovac 5:0

NOVO ČIČE Igralište Dinamo Hidrela. Igrano 13. rujna 2020. od 17 sati. Sudac: Antonio Vukadin 7,5. Pomoćnici: Zvonimir Rončević i Hrvoje Radoš (svi iz Dugog Sela). Delegat: Igor Kunić (Zagreb).
Strijelci: 1:0-Jakovljević (34-11m), 2:0-Jakovljević (45-11m), 3:0-Zorić (47), 4:0-Zorić (51), 5:0-Zorić (86).
DINAMO HIDREL: Zagorac-(od 60. Šimić-), P. Sudar 7, Jakovljević 7,5 (od 52. Šantek 7), Panić 7, Đuksi 7 (od 60. Slivak-), Balenović 7 (od 60. Španiček-), Zorić 8, Jurišić 7, Blažević 7, Hladni 7, Čičak 7.
Trener: Mario Kajinić 7,5
ZVEKOVAC: Peti 6,5, Ž. Kovačević 5, Dar. Pucelj 5, M. Kovačević 5, Peh 6, Din. Pucelj 5, A. Kovačević 5, Krivan 5, Do. Pucelj 5, Škulec 5, De. Pucelj 5.
Trener: Anđelko Peh 5
IGRAČ UTAKMICE: Robert Zorić


Projekt #prviput