Prijava

Vaša prijava

Vidimo se na tribinama! Gorica s navijačima ide po petu pobjedu u nizu

[]

Četiri kola i četiri pobjede su iza nogometaša Gorice, start u sezonu je fenomenalan, a novi korak u istom smjeru naš će prvoligaš pokušati napraviti u subotu od 17 sati, kad na Gradski stadion dolazi Istra 1961. Momčad je to koja nema niti jedan bod iz prva četiri kola, ali svjesni su svi u klubu da će Gorica morati biti u svom najboljem izdanju da bi došla do nove pobjede.

– Euforije nema, jer za to nema ni razloga. Mi smo na početku procesa, na početku sezone, iza nas su samo četiri utakmice, a ja sam već sam imao iskustva takvih ulazaka u sezonu s momčadima koje sam trenirao. I znam da i ostale momčadi love formu, a mi baš i ne možemo reći da smo top, top momčad. Čim počnemo misliti da to jesmo, bit će nam jako teško, jer gledajući cijelo prvenstvo, nije važno koliko će serije pobjeda trajati već kako ćeš reagirati kada te serije završe. Razgovaramo o tome svakodnevno, naporno radimo, imamo dobru skupinu igrača i dobru atmosferu, a to je najvažnije zadržati. Pobjede mogu samo pomoći u tome – kazao je trener Gorice Valdas Dambrauskas.

gorica

kSvi igrači su mu na raspolaganju, muči ga ono što se u trenerskom svijetu zove “slatke brige”, pogotovo zato što pravo nastupa ima i novi igrač, iranski napadač Younes Delfi.

– Kao i svaka momčad u ovom dijelu sezone, imamo i mi manjih problema s ozljedama, uvijek ima udaraca ili istegnuća, ali ništa zabrinjavajuće. Imamo veliku konkurenciju za mjesta u momčadi, tu je 20 igrača, za svaku poziciju se bore po dvojica. Ako netko i ne može, to je za trenera dobra glavobolja, jer uvijek imaš dostojnu zamjenu. Momčad koja će istrčati bit će ona koja će moći ići na pobjedu, to je najvažnije – kazao je Dambrauskas.

Imao je ovom prigodom i poseban dodatak…

– Ovo je posebna utakmica jer nam se navijači vraćaju na tribine. Koristim i ovu priliku da pozovem sve ljude da dođu na utakmicu, da nam pomognu navijanjem, a mi možemo obećati da ćemo za njih ostaviti srce na terenu – zaključio je Valdas.

Dugo se već nije moglo uživati u prvoligaškom nogometu u našem gradu, sad konačno može. I vrijeme će biti lijepo, ugodno, idealno za poslijepodne uz nogomet… Vidimo se na tribinama!