Prijava

Vaša prijava

Remi Dinama i Hruševca u Novom Čiču

[]

U petak 18. rujna 2020. od 18 sati na igralištu Dinama Hidrel u Novom Čiču, odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 5. kola veteranske lige NS Velika Gorica između domaćeg Dinama i Hruševca. U vrlo korektnom nadmetanju završnica je bila pod svjetlima reflektora a završilo je također miroljubivo 1:1. Nakon dužeg mirovanja zbog ozljede, za Dinamo je zaigrao i korpulentni Darko Vrbičić. I to vrlo dobro kao i Mario Stipetić. Zapazio je to i jedan igrač gostujuće momčadi.

Dinamovci Darko Vrbičić i Mario Stipetić istaknutiji igrači Dinama

Istaknuo se još jedan dinamovac. Hrvoje Jambrešić opet je bio odlično raspoložen i sklon dobroćudnim šalama na račun svih na terenu, pa i prema sebi. Bravo dečki, veteranske utakmice i služe za druženje, igranje nogometa i dobro raspoloženje te sve ono za što služi takozvano treće poluvrijeme.

Hrvoje Jambrešić zadužen za dobru atmosferu

Kod Hruševca moramo izdvojiti nekoliko igrača. Najiskusniji a ponajbolji su bili vratar Stjepan Kordić (55 godina?) i Zlatko Cavrić. Nešto mlađi a najbolje su odigrali vezist Damir Vujnović (efektno zabio za vodstvo Hruševca) i libero Stjepan Skrbin. Ovaj posljednji, nadimaka Krpica, u mladosti je igrao za Dinamo Hidrel, i to odlično.

Super iskusni Cavrić u akciji

Pogodak Dinama za 1:1 također je bio efektan. Akcija je krenula od libera Malbaše, proigran Vrbičić majstorski je odigrao dubinsku desno za Jukića koji nakon sprinta od prve ubacio u sredinu a utrčali Mentor Stafa je neobranjivo zabio.

Dinamo-Hruševec 1:1

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Sudac Davor Merkaš (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0:1-Damir Vujnović (34), 1:1-Stafa (38).

DINAMO: Radović, Kelemenić, Hemen, Malbaša, Vrbičić, Stipetić, Jambrešić, Penić, Župetić, Stafa, Jukić (još su igrali: Horvatić, Jorgić, Grgar, Duvnjak, Šantek, Đuksi). Voditelj: Damir Malbaša

HRUŠEVEC: S. Kordić, D. Vujnović, Habuš, Skrbin, Cavrić, Markuz, Srbić, Godinić, Kalendar, Muža, T. Kordić (još su igrali: Brstilo, Bradić, Ilijević, T. Vujnović). Voditelj: Damir Vujnović.