Prijava

Vaša prijava

FOTO: Abbas Nazarov, Damjan Kvakan i Lucija Turčić pobjednici u Opatiji i Zagrebu

[]

Igrači Teniskog kluba iTeam opet su imali odličan natjecateljski vikend, osvojene su prve nagrade u singlu i paru na turnirima u Zagrebu odnosno Opatiji.

Listopad 2020. Opatija, Zagreb. Članovi Teniskog kluba iTeam pobjednici na vikend turnirima. Abbas Nazarov. Foto: TK iTeam

Abbas Nazarov i Damjan Kvakan igrali su u Opatiji na turniru ”OP TK Opatija U16”, na kojem je svoje igračko umijeće prezentiralo 25 dječaka iz cijele Hrvatske. Damjan je u pojedinačnom dijelu turnira ostvario plasman u četvrtfinale gdje ga je zaustavio kasniji finalist. Damjan se zajedno u paru s Rokom Kačerom  plasirao u finale, koje su, nakon dobivenog prvog seta, ipak izgubili u tri seta (6:3, 2:6, 3:10) od para Emanuel Ivkić i Noah Jelušić.

Listopad 2020. Opatija, Zagreb. Članovi Teniskog kluba iTeam pobjednici na vikend turnirima. Foto: TK iTeam

Abbas je u Opatiji odigrao odličan turnir s pet pobjeda, a u finalnom meču pobijedio je Rusa Egora Michirina (pobijedio Kvakana u četvrtfinalu) u tri seta – 3:6, 7:6(4) i 7:5.

Listopad 2020. Opatija, Zagreb. Članovi Teniskog kluba iTeam pobjednici na vikend turnirima. Foto: TK iTeam

Lucija Turčić je na turniru ”Dvoransko OP TK Ponikve” u Zagrebu, na kojem su se natjecale 32 djevojčice iz cijele Hrvatske, dominirala u svih pet mečeva. Sve je suparnice pobijedila u dva seta, izgubivši u 10 setova sveukupno samo 10 gemova.

Galerija fotografija


eTwinning projekti

Izložba „Hrvatski Andersen“ u školskoj knjižnici