Prijava

Vaša prijava

53za53nju: Trči, hodaj ili bicikliraj i pomozi stanovnicima potresom pogođenih područja

[]

Petrinja, Sisak, Glina i okolna naselja, kao i Velika Gorica, Kravarsko i Pokupsko, pogođeni su jakim potresom u kojemu je osim materijalne štete nažalost, izgubljeno i sedam života. Za pomoć svima kojima je to potrebno, a bit će i u narednim tjednima, organizirana je virtualna utrka 53NJA. Sve koji žele pomoći organizatori, Rotary klub Osijek Josip Juraj Strossmayer i RC Sisak pozivaju da trče, hodaju ili bicikliraju za Petrinju.

– Potkrijepljeno informacijama s terena, bit će donesena odluka gdje je pomoć prijeko potrebna te na koji način možemo dugoročno pomoći žiteljima potresom pogođenih područja. Cjelokupni iznos bit će uplaćen za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i okolici.Sav angažman i troškove akcije snosi Rotary – kažu organizatori i dodaju kako je donacija 53 kune, a po želji se može uplatiti i više.

Sportaši i rekreativci mogu se prijaviti za tri discipline: 5,3 km (trčanje), 10 km (biciklizam) i 53 km (biciklizam).

Virtualna utrka počinje 1.1.2021. i traje do 15.1.2021. Prilikom prijave se automatski dodjeljuje virtualni startni broj, prijava rezultata je online preko aplikacije stoperica.hr u kartici trkača.