Prijava

Vaša prijava

Juniorke HOK Gorice na državnom prvenstvu u Zadru

[]

Juniorska ekipa HOK Gorice od 15. do 17. siječnja 2021. godine sudjeluje na državnom prvenstvu za juniorke koje se igra u Zadru. Trener je Luka Bišćan iz Petrinje koji otkriva.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

– Na prvenstvu će nastupiti 23 ekipe. Valja napomenuti da smo jedina ekipa iz Velike Gorice i Zagrebačke županije koja je odlučila nastupiti na ovom natjecanju. Prvu utakmicu igramo u petak u 10.30 pa smo odlučili krenuti na put dan ranije, u četvrtak, kako bi se mogli odmorili nakon puta i spremni dočekali prvu utakmicu. U četvrtak imamo završni trening u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici u jutarnjim satima, a potom oko 14.15 polazimo za Zadar – uvodno je kazao strateg Bišćan, a komentirao je i samo natjecanje.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

– Uvršteni smo u grupi G u kojoj su uz nas još OK Zadar i OK Split. Dvije jake i moćne ekipe. OK Split kao superligaški klub i OK Zadar kao prvoligaški. Naš sastav čini 15 igračica, a imamo svega dvije juniorke i 13 kadetkinja. U Zadar putuju: Helena Senjić (juniorka), Dora Ivanković (juniorka), Marta Kitarović, Hana Josić, Katja Cvitanović, Petra Horžić, Mateja Grahovac, Iva Šimunović, Lena Hudan, Ema Đurak, Lucija Smojić, Lea Kordić, Mirna Molnar, Marta Iličić, Josipa Paviša. Sastav nam je jako mlad i sportski gledano djevojke bi svoj vrhunac u ovom natjecanju trebale ostvariti kroz dvije godine. Prema tome, u Zadar dolazimo s velikim motivom i željom napraviti što bolji rezultat, ali i steći dodatno iskustvo pa i osjetiti kako je natjecati se na velikom natjecanju s nominalno jačim ekipama. Ovo je svima nama u klubu, igračicama, meni kao treneru, pa i Upravi jedno veliko ulaganje u budućnost. Na ovom natjecanju je prigoda barem malo nadoknaditi veliki broj utakmica koji smo izgubili u proteklom vremenu ponajprije zbog pandemije. U Zadar ide i predsjednica kluba Diana Reščić Breko. Napominjem da će se sve utakmice moći pratiti putem YouTube kanala HOS-a – otkrio je za City portal trener juniorki HOK Gorice Luka Bišćan, a bilo je govora i o razornom potresu.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

– Živim u Petrinji i srećom prošlo je samo s materijalnom štetom. Rad u klubu s igračicama me ispunjava i dodatno motivira u ovim teškim danima. Ovim putem želim se zahvaliti svima u klubu, igračicama i roditeljima na pomoći, podršci i toplim riječima. Uz sve nedaće nadam se da ćemo ispuniti sportske ciljeve za ovu sezonu – zaključio je Luka Bišćan.

I mi želimo svima na trusnom području sve najbolje, a doista optimizam dolijeva podrška dobrih ljudi iz čitave Hrvatske.