Prijava

Vaša prijava

Ipak se kreće, u Jelačiću Patrik Vojnić iz Gradića

[]

Petoligaš i član Jedinstvene županijske lige, Jelačić iz Vukovine, jedva je dočekao popuštanje mjera u vezi s koronom i danas u ponedjeljak 1. veljače započinje s treninzima na otvorenom. Pojašnjava trener Stefan Rajić.

– Okupljanje je u 18.30 na igralištu u Vukovini. Očekuje se nazočnost predsjednika Saše Matejčić, sportskog direktora Ivice Burića, i člana IO Josipa Matejčića. U stručnom stožeru su još pomoćni trenera i igrač Marko Rajić (brat prvog trenera) te Leon Levar kondicijski trener. Na pripreme su pozvani igrači starosjedioci: Prizmić, Marko Rajić, Smolković, Harambašić, Jergovski, Marković, Karaula, Matić, Mihanović, Miletić, Čumpek, Pajdić, Matković, Memić, Nezirović, Godinić, Krasnić, Nikić Mateo, Rovišan, Sakač, Sabljak, Smok i Teo Sremić. Novopridošli su Patrik Vojnić (NK Gradići) i Tomislav Sremić (povratnik nakon duže pauze).
Priključeni su juniori Dario Anđel, Antonio Nikić i Hrvoje Polić. Jelačić je napustio samo Jambrešić – najavio je Stefan Rajić, trener kluba iz Vukovine.