Prijava

Vaša prijava

Neodlučeno u susretu Meštrice i Lomnice

[]

07.02.2021. Gornja Lomnica. NK Meštrica – NK Lomnica, trening utakmica. Foto: NSVG

Momčadi Meštrice (1.ŽNL) i Lomnice (JŽNL) odigrali su bez pobjednika u prvoj trening utakmici na igralištu u Gornjoj Lomnici, nakon prvog tjedna priprema za nastavak proljetnog dijela prvenstva. Oba trenera imali su na dispoziciji 20 igrača i svi su dobili prigodu da odigraju određenu minutažu.

Meštrica je povećala odnosno pojačala igrački kadar za proljetnu polusezonu sa šest imena, novi su Augustić, Ćevid, Matanović i Juratović, a reaktivirani su Šimunović i Radaš. Kod Lomnice će za poziciju vratara konkurirati novi član David Petar Buđak.

Utakmica je bila zanimljiva, strijelci su bili raspoloženi, postignuto je ukupno 6 pogodaka za konačni rezultat – 3:3. Stijelci za domaće bili su Augustić 2 (jedan s 11m) i Skorin, a za Lomnicu su pogađali J.Ćurić, Gršić i Gusak.

Galerija fotografija

Trening utakmica

NK Meštrica – NK Lomnica 3:3 (2:2)

Gornja Lomnica. ŠRC Meštrica. Gledatelja -. Nedjelja, 07.02.2021., 11 sati. Sudac: Nikola Šimunović. Strijelci: Augustić 2, Skorin / M.Ćurić, Gršić, Gusak.

MEŠTRICA: I.Mihalinčić, Cundeković, Habuš, Prigorac, Ćevid, Bartolović, Hanžek, Matanović, Britvec, Augustić, Košutić (još su igrali: Juratović PV, Šimunović, Šečić, Radaš, Miličević, Galović, Skorin, G.Mihalinčić). Trener: Mario Skorin.

LOMNICA: Pogledić, P.Posavec, D.Posavec, Gršić, Bubalo, Dijanežević, P.Čurić, Grgić, M.Ćurić, Čolić, Drk (još su igrali: Buđak PV, Trputec PV, Gusak, J.Ćurić, Dilberović, Arbanas, Štuban, Jukić-Sunarić, Mandura). Trener: Romano Župetić.