Prijava

Vaša prijava

Jelačić uvjerljivo nadigrao Mladost Obrezinu

[]

Umjesto u srijedu već službeno najavljene zaostale prvenstvene kontra Stupnika, petoligaš Jelačić je odigrao trening utakmicu protiv šestoligaša i županijskog prvoligaša Mladosti iz Obrezine kojoj je također nenadano odgođen prvenstveni start s Jelačićem, ali iz Banovog. Bilo je zanimljivo i prije utakmice. Treneri Stefan Rajić i Josip Tadić pomalo razočarani morali su se pomiriti s odlukom epidemiološkog stožera Civilne zaštite jer još uvijek nisu uvjeti za službeno natjecanje. Isti su komentirali i teren u Vukovini. Ravan jer je i povaljan, ali ogoljen s rijetkom travom zbog redovitog korištenja svih selekcije za mnogobrojne treninge i trening utakmice.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Pomoćni teren je zbog toga Jelačiću neophodan ili barem onaj manjih dimenzija s umjetnom travom za koji ima prostora pored nogometnog doma. Uz pridržavanje mjera zbog još uvijek prisutne korone o sličnim temama razgovarali su prije utakmice i čelnici Jelačića Saša Matejčić, Karapandžić, Kovačić, Burić i Ivan Matejčić uz degustaciju plemenitih sortnih napitaka boje zlata. Prisutni voditelj Jelačićeve škole nogometa Tomislav Pedišić najavio je pak skori odlazak mlađih selekcija (tri uzrasta) na jednodnevni boravak u Rijeku uz trening utakmice a o tome više tijekom dolazećeg tjedna.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Sama trening utakmica odigrana je u subotu 27. veljače od 15 sati po sunčanom, ali i iritantno(m) vjetrovitom vremenu jer je povremenu šibao sjeverac, da ne kažemo “sibirac”. Poneki od sudionika su zbog toga malo i podebljali odjeću.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Očekivano, jače rangirani Jelačić je bio dominantniji. Momčad trenera Rajiča je fizički spremna, a i kvaliteta pojedinaca nije upitna. Gosti također solidni i ozbiljni pa realno mogu planirati borbu za sam vrh 1. županijske lige istok.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Vukovi iz Vukovine dobili su dvoboj 4:0 golovima iskusnog Miletića, mladog i zapaženog Harambašića, Mihanovića iz Kurilovca i stopera Matića. Iskusni sudac Željko Dolibašić lakoćom je i vrlo dobro dijelio pravdu.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

JELAČIĆ 4
MLADOST (O) 0
VUKOVINA Igralište Jelačića. Sudac: Željko Dolibašić (velika Gorica).
STRIJELCI: Miletić, Harambašić, Mihanović i Matić.
JELAČIĆ: Sakač, Prizmić, Rovišan, Čumpek, Matić, Smolković, M. Nikić, Mihanović, Miletić, Smok, F. Harambašić (još su igrali: Marković, Matković, Sabljak, Krasnić, A. Nikić, Memić, M. Rajić). Trener: Stefan Rajić
MLADOST OBREZINA: Miklec, Stanušić, Jelić, B. Ivančić, Šorša, M. Ivančić, Smajić, Zrnčić, Periša, Pejak, Havidić (još su igrali: Lacković, Selihar, Rajičević, Šimić, M. Tadić, S. Tadić). Trener: Josip Tadić