Prijava

Vaša prijava

FOTO: Klas propustio prigodu zabilježiti pobjedu

[]

20.03.2021. Mičevec. Jedinstvena županijska nogometna liga – 19. kolo: NK Klas – NK Rakov Potok. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Klas i Rakov Potok podijelili su bodove u susretu bez pogodaka, koji je odigran po prohladnom i vjetrovitom vremenu. U cjelini je to bila skromna nogometna predstava, iako je bilo nekoliko vrlo zrelih prigoda za pogodak. Kundih je u 2. minuti iz blizine gađao pod vratnicu za obranu vratara Jaklenca, isti akteri su na sceni i dvije minute kasnije kada Jaklenec Kundihovu loptu s peterca odbija u vratnicu i spašava svoju mrežu. Na suprotnoj strani u 8. minuti odličan potez Lončarića za efektnu paradu Inđića i udarac iz kuta. Matošević je imao u 12. minuti dobar pokušaj iz prekida s 25m za još jednu dobru obranu vratara gostiju.

20.03.2021. Mičevec. Jedinstvena županijska nogometna liga – 19. kolo: NK Klas – NK Rakov Potok. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Igra u drugom poluvremenu odvijala se između dva šesnaesterca, poluprigode su dolazile iz individualnih pogrešaka, ali realizacija je zatajila. Gosti su propustili najozbiljniju priliku u 68. minuti, kada je Jupić sam izašao pred Inđića i onda mu dodao loptu u ruke. Agresivnija igra domaćina u završnici stvorila je nekoliko prigoda za pogodak nakon bočnih ubačaja, ali lopte su završavale izvan okvira vrata.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga 2020./2021., 19. kolo

NK Klas – NK Rakov Potok 0:0

Mičevec. Igralište: ŠRC Mičevec. Gledatelja: -. Subota, 20.03.2021., 15 sati. Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec). Pomoćnici: Srećko Jantoljak (Vrbovec) i Ivan Bukovčan (Cubinec). Delegat: Ivica Mađer (Obedišće).

KLAS: Inđić, Matošević (od 89. Preglej), Knežević, Orešković, Kundih (cap.), Kopilović (od 79. Obad), Klišenić (od 46. Prugovečki), Matić, Roksandić, Nikolić, Šteko. Trener: -.

RAKOV POTOK: Jaklenec, Mravunac, Španić, Golub (cap.), Bugarski (od 70. Bašić), Šolčić, Balen, Lončarić, Makarun (od 62. Jupić), Pudić, Golojuh. Trener: Krešimir Mavračić.