Prijava

Vaša prijava

Kurilovec opet na tronu (!), pad Lukavca i Mraclina

[]

Trener Marko Pancirov zimus je zamijenio kolegu Pericu Vidaka na klupi trećeligaša Kurilovca. Prije nekoliko tjedana na kup utakmici u Novom Čiču slušali smo komentar Pancirova na raspored njegove nove momčadi na početku proljetne polusezone: “..da se smrzneš. Tri puta zaredom gostujemo kod Ponikvi, Vrbovca i Trešnjevke u kratkom periodu. Ako to prođemo neokrznuti..”. Uslijedilo je upitno klimanje glavom. Kad ono,  Pancirov je odigrao kao Dinamo kontra Tottenhama! Slavio je Kurilovec ali i Pancirov tri puta i to čisto kao suza!  Redom su padali Ponikve 2:1, Vrbovec 2:0 i sada u subotu 20. ožujka Trešnjevka u njezinoj Grabi šest razlike, čistih 6:0! Bravo! Bravo i za Filipa Dianežević koji je sprašio dva komada a pridružili su mu se i strijelci Šarić, Sedlaček, Adžić ali i neizostavni mladi a novopridošli Da Cruz koji zabija na svakoj odigranoj. Do jučer vodeći Jarun je u Krapini kontra Zagorca odigrao samo 1:1 i naši iz Kurilovca su opet na tronu, ili ako želite prvom mjestu. Kazali smo u najavi utakmice da bi u slučaju nove pobjede Pancirov morao otići na Kamenita vrata zapaliti svijeću. Valjda će to sad i poslušati.

U 4, HNL središte, jesenski prvak Lukavec je morao u Rugvicu a bome takav poraz nismo očekivali, bilo je 4:2 za Rugvicu Savu 1976. A vodili su domaći s 4:0! Ravnice su dobile dinamovce iz Obreža 3:1 pa su se poravnale bodovima s Lukavcem.

Derbi kola među petoligašima igran je u Samoboru između prvog Samobora i trećeg Mraclina. Završilo je 3:0 za Samoborce. Od klubova iz Turopolja igrali su još Klas doma u Mičevcu, Jelačić u Vukovini i Lomnica u Stupniku, a pogotka nisu zabili kao ni Mraclin. Ipak, Klas i Jelačić nisu ga ni primili pa su zaradili po bod.

Kupa iz Pokupskog je novi član 1. županijske lige istok a ipak melje suparnike. Nova žrtva je doma bio Posavec (2:1) i momčad trenera Mire Lukinića sad u nedjelju može mirno pratiti ostale rezultate iz svoje lige i kombinirati oko svojeg visokog plasmana. Mato Paviša

REZULTATI UTAKMICA:

 

  1. HNL središte, 18. kolo

Subota, 20. ožujka 2021.:

Trešnjevka – Kurilovec 0:6 (Dianežević 2, Šarić, Sedlaček, Da Cruz, Adžić)

 

  1. HNL središte, 18. kolo

Subota, 20. ožujka 2021.:

Rugvica Sava 1976 – Lukavec 4:2 (za Lukavec Konjevod, J. Grdenić)

Ravnice – Dinamo (OO) 3:1 (za Dinamo zabio Fabijanec)

 

JŽNL, 19. kolo

Subota, 20. ožujka 2021.:

Samobor – Mraclin 3:0

Klas – Rakov Potok 0:0

Jelačić – Naftaš Ivanić 0:0

Stupnik – Lomnica 1:0

 

  1. ŽNL istok, 17. kolo

Subota, 20. ožujka 2021.:

Kupa – Posavec 2:1 (Brajković 2/Jambrešić)