Prijava

Vaša prijava

Igraj tenis: TK iTeam poziva djecu na besplatne treninge

[]

Teniski klub iTeam Velika Gorica u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom početkom travnja započinje projekt “Igraj tenis”. Cilj je poticati lokalni sport i djecu na bavljenje sportom, a program je verificiran od Ministarstva kulture i sporta i potpuno je besplatan.

– Cilj programa je upoznati djecu s tenisom kao zdravim oblikom bavljenja fizičkom aktivnosti i provođenja slobodnog vremena. Treninge će voditi licencirani treneri prema predviđenom programu (30 sati treninga) na otvorenim teniskim terenima TK iTeam Velika Gorica – kaže trener Miha Troha te dodaje kako je program potekao od ITF “Play & Stay” kampanje usmjerene na “serviranje, trčanje i brojanje”, a početnici igraju na poene od prvog treninga.

Treneri će, komunicirajući s igračima kroz zabavu, organizirati ugodan trening koji je izuzetno važan za početak bavljenja tenisom. Učenje tehnike i dalje će ostati važna stavka, a treneri će pažnju igrača usredotočiti na igru, a zatim pružiti potrebne relevantne tehničke i taktičke upute (servis, trčanje, brojanje) kao pomoć kako bi igrači bili što uspješniji.

TK iTeam Velika Gorica poziva svu djecu od prvog do četvrtog razreda da se prijave na besplatne treninge.