Prijava

Vaša prijava

Golman gostiju Maglica začarao mrežu Poletu na Zvrniku

[]

Jedinstvena županijska nogometna liga , 21. kolo

U odličnoj utakmici na buševskom Zvrniku domaći Polet iz gotovo četiri zicera nije uspio “probiti” gostujućeg vratara Marina Maglicu što je glavni razlog prvog proljetnog poraza momčadi trenera Zorana Tomčića. Iako su nedostajale vrlo važne karike domaće momčadi – Zagorac i Stuparić, Polet je prikazao vrlo dobru nogometnu predstavu protiv drugoplasiranih Kerestinčana.
Iz prvog dijela utakmice spomenimo dvije velike prilike na obje strane. Prvo su gosti u 15. minuti preko Dominika Peršina opasno zaprijetili, odlično je reagirao domaći vratar Hrvoje Bradić. Tako se i na suprotnoj strani u 23. minuti iskazao Maglica kada je skinuo veliku priliku Damira Baćana za domaće.


Da je to njegov dan između vratnica dokazao je spomenuti golman TOP-a u 57. i 58. minuti, prvo je obranio zicer Zvonimiru Matušinu, a potom i Marku Klafuriću. Gosti iz Kerestinca neiskorištene zicere kaznili su u 60. minuti. Jedna dijagonalna lopta s lijeve strane prošla je uz obranu domaćih za ostavljenog igrača gostiju Marija Žutog na desnoj strani koju on podvaljuje između nogu Bradića u mrežu za vodstvo. U 74. minuti kapetan domaćih Ivica Sučić izbio je pred golmana “začarane” mreže, snažno opalio u vrata iz blizine da bi magična ruka Maglice loptu izbila u korner. U 86. minuti još jedna velika prilika za Polet, s nekih dvadesetak metara Marko Klafurić pokušao je lobom prevariti istrčalog Maglicu, lopta je završila iznad prečke. Minutu kasnije igrač gostiju Aldin Dizdarević pretrčao je gotovo sa polovice igrališta indisponiranu domaću obranu, zaobišao vratara Bradića te spremio loptu u mrežu za konačnih 0:2.

POLET (B) – TOP KERESTINEC 0:2

Buševec. SRC Zvrnik. Bez gledatelja. Sudac: Radišić (Zaprešić). Pomoćnici: Horvatić i Deverić.

STRIJELCI: 0:1 – Žuti (60), 0:2 – Dizdarević (87).

POLET (B): Bradić, Baćan, Tičarić, Brajković (od 77. Mikulić), Pejak, Matušin, Šestak (od 84. L. Rožić), Jušić, Sučić, M. Klafurić, Zlodi (od 54. I. Klafurić). TRENER: Zoran Tomčić.

TOP KERESTINEC: Maglica, Noršić (od 17. Holetić), Krnjus, Žuti, Peršin (od 58. Mlinarić), Jerković (od 81. Dizdarević), Ivanović (od 46. Sviben), Mihočinec, Delač (od 76. Škarica), Rupčić, Jukić. TRENER: Hrvoje Komar.


6. Državna Smotra u usmenom pripovijedanju djece i mladih