Prijava

Vaša prijava

Kurilovcu bod u Maču i vodeća pozicija

[]

Turopoljski nogometaši odradili su još jedan corona vikend. Trećeligaš Kurilovec gostovao je u nedjelju na vrućem terenu u Maču, mjestu ne tako daleko od Krapine u Zagorju. Osvojen je bod (2:2), a Gaj je dva puta morao stizati vodstvo naših. Zabili su za goste Čurek i Sedlaček. Jarun je pobijedio u subotu i bio vodeći jednu noć, a sada Kurilovec ima bod prednosti opet na prvom mjestu.

U 4. HNL središte Gradići i dalje melju pa je stradao i Slunj. Momčad iz južnog predgrađa Velike Gorice je trenutno na trećem mjestu, što je sjajan uspjeh. Odra je ostavila bodove u Hrastju.

Petoligaški derbi igran je u Mraclinu gdje Polet iz Buševca nije imao milosti i slavio 2:0. Tako je Mraclin propustio zasjesti na drugu poziciju, a Polet juri u gornji dom poretka u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Klas je bio na pragu pobjede u Jakovlju, a onda je u 90. minuti primio gol za 1:1. Vinogradar je dobio Lomnicu što je bilo i za očekivati.

Mario Zagorac, junak pobjede Dinamo Hidrela. Foto: Mato Paviša/Cityportl.hr

U šestom rangu Posavec nije mogao igrati jer se gosti iz Zvekovca nisu pojavili u Leknenom. U burnoj utakmici Dinamo Hidrel je dobio Lonju, a jedini pogodak glavom je sprašio Ivan Balenović. Junak utakmice bio je i vratar dinamovaca stasiti i korpulentni Mario Zagorac koji je skinuo najmanje tri čista zicera. Gostujući vratar Franjo Mandić u prvom poluvremenu je pak obranio kazneni udarac Tomislavu Jakovljeviću. Iznenađenje kola dogodilo se u Kobiliću gdje je Buna svladala domaći favorizirani Vatrogasac, a gosti su od 45. minute igrali s igračem manje.

3.HNL središte, 22. kolo

Nedjelja, 11. travnja 2021.:

Gaj Mače – Kurilovec 2:2 (za Kurilovec zabili Čurek i Sedlaček)

4. HNL središte, 21. kolo

Nedjelja, 11. travnja 2021.:

Gradići – Slunj 2:0 (Pralas, Igor Hajduk)

Croatia Hrastje – Odra 2:1 (za Odru zabio Bundek)

Jedinstvena županijska liga, 22. kolo

Nedjelja, 11. travnja 2021.:

Mraclin – Polet Buševec 0:2 (Zagorec 2)

Dinamo – Klas 1:1 (za Klas Matoševiæ)

Vinogradar – Lomnica 3:1 (za Lomnicu Ćurić)

 

1. ŽNL istok, 20. kolo

Nedjelja, 11. travnja 2021.:

Posavec – Zvekovac—gosti nisu došli

Dinamo Hidrel – Lonja 1:0 (Balenović)

Meštrica – Ban Jelačić Banovo 5:0 (Augustić 2, Galović 2, Skorin)

Vatrogasac – Buna 2:3 (Štefner, Ivkić/J. Rak, Ðurašin, Muža)