Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel na jedanaesterce izbacio Jelačić iz kup natjecanja NSVG za kadete

[]

U utorak, 13. travnja, u Novom čiču na igralištu Dinamo Hidrela odigrana je nogometna kup utakmica 1. kola NS Velika Gorica za kadete. Igralo se po prohladnom vremenu nakon sjeverca i kiše pa je teren bio mokar, ali dobar za igru. U prvom poluvremenu mladi igrači Jelačića igrali su malo zatvorenom varijantom, ali na brze kontre. Dinamovci su imali više posjed lopte i nekoliko poluprilika, ali gosti su poveli u 29. minuti.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Na desnoj strani su kombinirali Bičanić, Jurić i Pavlić, a na kraju je lopta stigla do Ivana Mijatovića koje je efektno poentirao za 0:1. U finišu prvog dijela dva pogotka. Najprije je u 38. minuti brzi Dominik Bičanić po tko zna po koji put probio desnu stranu, pa u sredini zaposlio Jana Dolačkog koji gura sasvim lijevo za Mijatovića koji finim lobom pogađa i bilo je 0:2. Prije odlaska na odmor u kaznenom prostoru Jelačića srušen je dinamovac, a iz 11 metara Petar Andrijanić vara vratara Karaulu i nisko pogađa za 1:2.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

U drugoj dionici utakmice dinamovci su sasvim preokrenuli rezultat golovima Miše Suhalj i Marija Drobnjak i poveli 3:2. U 73. minuti najbolji na terenu Ivan Mijatović zabio je i treći pogodak za 3:3, a u izvođenju jedanaesteraca uspješniji je bio Dinamo Hidrel.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

DINAMO HIDREL (kadeti) 3 (7)
JELAČIĆ (V) (kadeti) 3 (5)

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Igrano 13. travnja 2021. godine od 17.30. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče). Delegat: Saša Kunić (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1-Mijatović (29), 0:2-Mijatović (38), 1:2-Andrijanić (39-iz 11 metara), 2:2-Suhalj (54), 3:2-Drobnjak (61), 3:3-Mijatović (73).

DINAMO HIDREL: Martić, Hlap, Andrijanić (c), Turković, Hasanović, Drobnjak, Suhalj, Buić, Zdunić, Zlatović, Žarina. Trener: Marijan Milanščak

BAN JELAČIĆ VUKOVINA: Karaula, Mikulin, Sever, Bruno Pedišić, Pavlić, Bičanić, Jurić (c), Petonjić, Panižić, Mijatović, Dolački (još su igrali: Petrović, Lino Pedišić, Bilješković). Trener: Neven Andrišević

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Mijatović