Prijava

Vaša prijava

Milka Trnina zasluženo dobila u Novom Čiču nekompletni Dinamo Hidrel

[]

U 22. kolu prvenstva 1. županijske lige istok u Novom Čiču su igrali domaći Dinamo Hidrel i Milka Trnina iz Vezišća nedaleko Križa na rubu Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije. Pobijedili su gosti 1:2. Imala je Milka Trnina iskusniju, smireniju i strpljiviju momčad pa je slavlje bilo zasluženo. Za Dinamo pak nisu igrali standardni Marko Rus, Matej Panić, imenjak mu Čičak, Blažević, Kuzmić, Zorić, Jurišić, Petar Sudar.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Prvo poluvrijeme igralo se ravnopravno s nekoliko izrazitih prigoda za pogotke, ali vratari Dejan Moguljak iz Trnine i Mario Zagorac iz Hidrela bili su nesavladivi, pa i iz takozvanih zicera. Tako u 21. minuti Moguljak paradom vadi loptu iz svojeg donjeg lijevog kuta. Dvije minute potom sam na Zagorca utrčava Ivan Fešta i dobro cilja nisko desni kut, a Zagorac intervenira u svojem proljetnom stilu, brilijantno. Imali su gosti u 31. korner, a Vedran Kopejtko glavom s pet metara promašuje vrata. U 43. minuti dva vezana zicera Milke ali blok igrača u plavim majicama je neprobojan.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Nakon odmora bilo je još zanimljivije. Igrala se 51. minuta, a Marko Topalović probio se desnom stranom i nisko ubacio na drugu vratnicu, a Petar Vukadin pogađa nisko bliži kut. Intervencija Moguljaka okončana je sudarom glave i stative, srećom bez težih posljedica. Bilo je 1:0, ali gosti se nisu predavali, dapače zaigrali su još bolje. U 61. minuti Zagorac vadi loptu ispod grede za korner a nakon dobrog ubačaja Filipa Malekinušić, Kopejtko glavom opet nije efikasan. Isti igrači sve su reprizirali deset minuta kasnije da bi Kopejtko glavom efektno nisko pogodio mrežu za 1:1 i veselje Milkinih igrača. Odluka o pobjedniku dogodila se u 81. minuti. U kaznenom prostoru Hidrela netko od plavih je srušio tek ušlog Božidara Mavrića za kazneni udarac. Pucao je stoper Nikola Mihaljević nisko u svoj lijevi kut, Zagorac ga je pročitao, ali nije uspio sasvim zaustaviti ili skrenuti loptu u korner i tri boda otišla su iz Novog Čiča u Vezišće.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

DINAMO HIDREL 1
MILKA TRNINA 2

NOVO ČIČE Igralište Dinamo Hidrela. Sudac: Antonio Kokot 6,5 (Vrbovec). Pomoćnici: Gordana Katušić (Gradec) i Srećko Jantoljak (Vrbovec). Delegat: Ivan Haluga (Mičevec).

STRIJELCI: 1:1-Vukadin (51), 1:1-Kopejtko (68), 1:2-Mihaljević (81-iz 11 metara).

DINAMO HIDREL: Mario Zagorac 7-Musolli 6 (od 89. Stojsavljević-), Balenović 6,5 (od 76. Hasanović-), Čurla 6,5, Risonjić 6-Jakovljević 6,5, Hladni 6, Žugaj 6, Slivak 6-Topalović 6 (od 89. Solić-), Vukadin 7. Trener: Mario Kajinić 6

MILKA TRNINA: Moguljak 7-Šimunović 6,5, Vejin 6,5, Mihaljević 7, Koletić 6,5-Petković 6 (od 46. Halić 6,5), Malekinušić 7, Kopejtko 7, Fešta 6 (od 63. Salopek 6)-S. Stuparić 6, Lom 6 (od 66. Mavrić 6,5 za ). Trener: Dubravko Horvat 7

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Mihaljević