Prijava

Vaša prijava

2 sata besplatne vožnje gradskim biciklima u Velikoj Gorici tijekom rujna!

[]

Svi korisnici javnih gradskih bicikala Velike Gorice imat će mogućnost koristiti 2 sata besplatne vožnje tijekom mjeseca rujna, a za to na raspolaganju imaju električne ili klasične bicikle i 35 kilometara uređenih biciklističkih staza koje se protežu uz glavne gradske ceste i obilaznice.

Velika mreža velikogoričkih pješačko-biciklističkih staza osigurava idealan prostor za kretanje gradom na dva kotača ili rekreativno uživanje obitelji s djecom, dok biciklistička staza između Velike Gorice i Zagreba čini odličnu dopunu javnom gradskom prijevozu i pruža mogućnost korištenja gradskog bicikla za odlazak na posao.

Za korištenje zabavnog, zdravog i zelenog načina kretanja jedino što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju(App store trgovina  /Google Play trgovina), registrirati se, aktivirati račun i unijeti kod VG2020 ili se javiti na info@nextbike.hr i krenuti u dvosatnu besplatnu vožnju!

Cijena usluge iznosi od 5 kuna za 30 minuta vožnje, dok su dostupne i pretplate od 100 kuna za tjedan ili 200 kuna za godinu koje nude neograničen broj vožnji u trajanju od 30 minuta po biciklu.

Objava 2 sata besplatne vožnje gradskim biciklima u Velikoj Gorici tijekom rujna! pojavila se prvi puta na Ekoregija.