Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik Barišić otvorio Proljetni sajam: Velika Gorica ide velikim koracima prema Europskoj uniji


proljetni1
Proljetni sajam u Velikoj Gorici danas je otvorio gradonačelnik Dražen Barišić, kojem su se u obilasku pridružili njegovi zamjenici,Ervin KOlarec i Stjepan Kos, kao i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić sa zamjenikom Rudolfom Vujevićem.

- Velika Gorica je grad koji sa svojim potencijalima ima svijetlu budućnost. Dio uvjeta za ravnomjeran razvoj, koji smo započeli, već je i ostvaren. Radna zona Rakitovec komunalno je opremljena i sve je spremno za njezino punjenje investitorima – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić i najavio projekt „Poduzetnički inkubator“. Potpisan je ugovor sa Zagrebačkom županijom o bespovratnim novčanim sredstvima u iznosu od 160 tisuća kuna, koja će biti iskorištena za izradu projektne dokumentacije, dodao je župan Kožić istaknuvši dobru suradnju Grada i Županije na brojnim projektima. Ove godine zemlje partneri Proljetnog sajma su Slovenija i Poljska.

- Velikim koracima idemo u Europsku uniju od koje, ne samo da ćemo dobivati, nego ćemo joj i davati. Brojni su potencijali našega grada i to ćemo znati iskoristiti i na taj način dovršiti započete projekte ali i realizirati nove – zaključio je gradonačelnik Barišić istaknuvši kako je Velika Gorica krenula velikim koracima naprijed.