Prijava

Vaša prijava

StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene: zanimanje Specijalist za ERP sustave


startupit
Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 13. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje Specijalist za ERP sustave.
Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a. Program traje 6 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom praktične i teoretske nastave.

Uvjet za upis je SSS te dobro poznavanje nekih od ključnih poslovnih procese u tvrtkama (npr. financije i računovodstvo, prodaja, nabava, logistika, upravljanje ljudskim potencijalima). Prednost imaju kandidati s VSS/VŠS te oni s iskustvom u radu s ERP sustavima.

Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Planirani početak edukacije je kraj svibnja.
Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 19. travnja 2024. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426.