Prijava

Vaša prijava

VG Vodoopskrba: obavijest sudionicima u prometu


Kreću radovi na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici. Privremena regulacija prometa za vrijeme radova biti će uspostavljena na raskrižju Zagrebačka-HBZ-Kolodvorska u razdoblju od 16.07.2024. do 25.07.2024. godine i na raskrižju Zagrebačka-Zadarska-Kneza Lj. Posavskog u razdoblju od 20.08.2024. do 30.08.2024. godine.

Za vrijeme trajanja radova na raskrižju Zagrebačka-HBZ-Kolodvorska biti će zauzet dio Zagrebačke ulice i za promet zatvoren sjeverni privoz raskrižju (Ulica Hrvatske bratske zajednice) zbog čega će lokalna autobusna linija 1 (kružna urbana linija) voziti djelomično izmijenjenom trasom – redovno do semaforiziranog križanja s Avenijom pape I. Pavla II., desno na Aveniju gdje će se koristiti prvo autobusno stajalište, lijevo na Dobrilinu, desno na Zagrebačku do Unikomerca, Knezom Lj. Posavskog do kružnog toka, desno na Kolodvorsku i dalje redovnom trasom. Dok ne završe radovi na raskrižju Zagrebačka-HBZ-Kolodvorska autobusna stajališta u Ulici HBZ kod kbr. 1/1 i kbr. 41, privremeno će biti ukinuta.

Za vrijeme trajanja radova očekuje se otežano odvijanje prometa pa molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i poštivanje prometne signalizacije.