Prijava

Vaša prijava

Izdana građevinska dozvola za kamp HNS-a; Velika Gorica postaje dom hrvatskog nogometa


kamp1
Najavljivana izgradnja nogometnog kampa HNS-a u Velikoj Gorici postaje stvarnost. Izdana je građevinska dozvola za njegovu izgradnju koja uskoro i počinje.

- Nogometni kamp HNS-a u Velikoj Gorici upravo je dobio građevinsku dozvolu! Uskoro kreće i sama izgradnja kampa. Hvala svima koji su već do sada odradili ogroman posao na ovom povijesnom projektu. Naš grad postaje dom hrvatskog nogometa – kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Prema dozvoli gradit će se stadion te četiri zgrade poslovne, pomoćne odnosno komunalno-servisne namjene i to: upravna zgrada i skladište s poslovnim prostorom, pričuvno skladište te trafostanica.

Kamp neće biti samo sjedište HNS-a i hrvatske A nogometne izabrane vrste, nego i svih ostalih selekcija, od onih najmlađih pa da do U-21 reprezentacije. Bit će to mjesto za edukacije i pripreme za sve naše buduće naraštaje naših nogometnih talenata…

Presudno za izgradnju kampa u našem gradu bilo je to što je Velika Gorica u neposrednoj blizini zračne luke, dobro je cestovno povezana i sa Zagrebom i ostatkom Hrvatske te je Hrvatski nogometni savez u našem gradu pronašao idealnu lokaciju na području Rakarja.

kamp2


Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.