Prijava

Vaša prijava

Privremena regulacija prometa u Stepanskoj ulici u Donjoj Lomnici


Od ponedjeljka 07.10.2024.godine uspostavlja se privremena regulacija prometa za vrijeme izvođenja radova na izgradnji Stepanske ulice u Donjoj Lomnici. Radovi će se izvoditi od ponedjeljka 07.10.2024.godine pa do završetka radova koji se predviđaju 17.01.2025.godine.

Za vrijeme izvođenja radova na izgradnji Stepanske ulice privremeno se ukidaju dva para autobusnih stajališta (Stepanska 72 i Deverićeva 24). Dva para autobusnih stajališta koji se ukidaju opremiti će se informativnim letkom o stavljanju stajališta izvan funkcije te preusmjeravanjem putnika na prvo najbliže autobusno stajalište. Po započetim radovima i zatvaranju dijela Stepanske ulice, uspostaviti će se jedan par privremenih autobusnih stajališta na adresi Odranska 78.

Javni prijevoz putnika od ponedjeljka 07.10.2024.godine od 8:30h do završetka radova odvijati će se sljedećom izmijenjenom trasom:

autobusna linija 310 (Zagreb Gl.kolodvor –Petrovina)
1. smjer Zagreb-Petrovina: redovnom trasom do raskrižja Industrijska ulica / Odranska ulica – (lijevo) Odranska ulica – (desno) Školska ulica – (desno) Stepanska ulica – okretište ispred crkve u Donjoj Lomnici – Stepanska ulica – (lijevo) Školska ulica – (desno) Odranska ulica i u nastavku redovnom trasom prema Petrovini
2. smjer Petrovina-Zagreb: redovnom trasom do raskrižja Odranska ulica/Školska ulica – (lijevo) Školska ulica – (desno) Stepanska ulica – okretište ispred crkve u Donjoj Lomnici – Stepanska ulica – (lijevo) Školska ulica – (lijevo) Odranska ulica – (desno) Industrijska ulica i u nastavku redovnom trasom prema Zagrebu.

Za vrijeme izvođenja radova kroz gradilište će prometovati samo stanari i poslovni subjekti u zoni radova radi nužnog prilaza te komunalna i interventna vozila, dok će se sav ostali promet odvijati obilazno kako je to predviđeno Elaboratom privremene regulacije prometa kojim je neophodnom prometnom signalizacijom i opremom predviđeno smirivanje prometa, razvrstavanje te usmjeravanje istog na zamjenske ulice.

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/linija-310-mijenja-trasu-zbog-radova/9502

stepanska