Prijava

Vaša prijava

Privremena regulacija prometa na dijelu Zagrebačke ulice od 21. listopada


Na dijelu Zagrebačke ulice uspostavlja se privremena regulacija prometa za vrijeme izvođenja radova na rekonstrukciji cjevovoda ( II.dionica – Zagrebačka ulica od Ulice J.Grdenića – Jarebičkog do križanja sa Zadarskom ulicom i Ulicom kneza Ljudevita Posavskog).

Radovi će se izvoditi od 21.listopada 2024. pa do 07.prosinca 2024.godine. Za vrijeme izvođenja radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u Zagrebačkoj ulici privremeno se ukida postojeće autobusno stajalište VG-Groblje. Postojeće autobusno stajalište opremiti će se informativnim letkom o stavljanju stajališta izvan funkcije te preusmjeravanjem putnika na prvo najbliže autobusno stajalište.

U periodu svetkovine Svi sveti od 30.10.2024. do 04.11.2024. godine osigurat će se nesmetano funkcioniranje autobusnog stajališta VG-Groblje te neometano prometovanje Zagrebačkom ulicom u zoni raskrižja s Ulicom Jurja Dobrile. Isto tako, u navedenom periodu biti će osigurano nesmetano kretanje pješaka pješačkim prijelazima u zoni raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Jurja Dobrile i raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Antuna Gustava Matoša. Po završetku spomenutog perioda, autobusno stajalište biti će ukinuto do isteka uspostave privremene regulacije prometa.