Prijava

Vaša prijava

Poziv na testiranje: vježbenik/ca u Službi Gradske uprave


Sukladno članku 20. stavku 4. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 4/18, 96/18 i 112/19) te natječaju objavljenom u Narodnim novinama broj 116 od 09. listopada 2024. godine i na službenoj mrežnoj stranici Grada Velike Gorice, Povjerenstvo za provedbu natječaja objavljuje Poziv na testiranje.

Pozivaju se na testiranje kandidati koji ispunjava formalne uvjete javnog natječaja za prijam u službu VJEŽBENIKA/ICE (1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme i obavljanje vježbeničke prakse od 12 mjeseci u Službi Gradske uprave, radi osposobljavanja za obavljanje poslova radnog mjesta VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA PROTOKOL I ODNOSE S JAVNOŠĆU.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete javnog natječaja bit će o tome obaviješteni putem telefona i/ili maila.

Testiranje će biti održano u ponedjeljak 28. listopada 2024. godine, s početkom u 9 sati, u zgradi Gradske uprave, Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34.

Ostvarivanjem najmanje 50% bodova iz pisanog dijela provjere znanja i sposobnosti kandidat će moći pristupiti intervjuu, koji se planira provesti odmah nakon utvrđivanja rezultata pisanog testiranja.

 Smatra se da je osoba, koja ne pristupi pisanoj provjeri znanja, povukla prijavu na natječaj.

Ovaj poziv objavljuje se na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Grada Velike Gorice.