Prijava

Vaša prijava

Festival ruža 08. i 09. lipnja


ruza4
Loše vrijeme odgodilo je Festival ruža koji se trebao održati protekloga vikenda, te je ovaj festival posvećen kraljici cvijeća dobio novi termin. Manifestacija Festival Ruža u Velikoj Gorici održat će se 8. i 9. lipnja 2013.

Zbog promjene termina Festivala ruža programi planirani za subotu jednim dijelom će se održati u nedjelju, a koncert Ruže pjevaju zbog zauzetosti izvođača neće se održati. U subotu program će biti organiziran samo u prijepodnevnim satima, jer u poslijepodnevnim i večernjim satima Pučko otvoreno učilište ima već ranije dogovorene programe.

Kulturno zabavni program
Pozornica u Parku dr. Franje Tuđmana

Subota, 8. lipnja
11:00 – 16:00 sati Glazbeno plesni program

Nedjelja, 9. lipnja
10:00 – 20:00 sati Festival plesa VG Dance &Roses
U organizaciji plesnog klupa Magablast na Festivalu nastupaju grupe, pojedinci i parovi svih uzrasta i plesnih izričaja s ciljem povezivanja, razmjene iskustava i međusobnog druženja plesača i plesnih udruga.
10:00-21:00 Good vibration – obiteljski hip hop
Besplatne plesne radionice i predavanja, DJ, Grafiteri inspirirani ružičastim mislima, Oslikavanje tijela motivima ruža, Warehouse Skate Session-druženje i prezentacije skejtera.

U živopisnim turopoljskim drvenim kućicama oko POUVG-a bit će prodajna izložba suvenira i drugih obrtničkih proizvodima s motivima ruža te prodaja ruža iz kolekcije Hrvatskih ruža Josipa Rogina, autora ruže Velika Gorica.

Tekst se nalazio na adresi: http://www.gorica.hr/2013/06/festival-ruza-08-i-09-lipnja/, ali više nije dostupan.