Prijava

Vaša prijava

Zahvala Savjeta mladih


mladi3
Nakon uspješno održanih Dana mladih u Velikoj Gorici u 2013. godini Savjet mladih Grada Velike Gorice želi zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji navedene manifestacije.

Stoga, veliko hvala…

…Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica na ustupanju Dvorane Galženica na korištenje za Stand Up Comedy – u te hvala na organizacijskoj podršci.

…Turističkoj zajednici Velika Gorica na „posudbi“ pozornice za održavanje koncerta Demo bendova i grupe Sane.

… Srednjim školama u Velikoj Gorici te Gimnaziji Velika Gorica na ustupanju prostora škole za izložbu najboljih fotografija te organizacijskoj podršci.

…Klubu navijača HNK Gorica – Šljakeri na organizacijskoj podršci, pomoći oko koncerata i ostalih aktivnosti tijekom Dana mladih.

…Udruzi veterana Domovinskog rata Velika Gorica na čuvanju naših posjetitelja tijekom koncerata.

…Gospodinu Ivanu Kuzmecu i Upravnom odjelu za gospodarstvo i poljoprivredu na doniranim jagodama.

…Luciji Tičinović, Morani Popovčić, Niki Matković Mikulčić i Mariu Dilberoviću što su poslali sjajne fotografije na temu druženja i zabave mladih koje smo nagradili simboličnim nagradama.

…Udruzi Turbina i sjajnim Funk Šus Petrolej – Eke Buba – Letterbomb demo bendovima koji su nastupili u petak i pokazali kako mladi goričani muziciraju.

…Udruzi Izlaz na organizacijskoj podršci i organizaciji Stand up Comedy-a.

…Umjetničkoj školi Franje Lučića te posebno učenici Inon Međugorac i učeniku Dorianu Farkašu koji su izveli dvije skladbe na gitari.

…Pizzeri Memy na donaciji poklon bona i finih kiflica i peciva.

…Gradu Velikoj Gorici na podršci i motivaciji.

…svim članovima Savjeta mladih Grada Velike Gorice i ostalim sudionicima Dana mladih 2013…

Savjet mladih Grada Velike Gorice