Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za iskazivanje interesa radi zasnivanja zakupa


Na temelju Zaključka Gradonačelnika o raspisivanju javnog poziva za iskazivanje interesa radi zasnivanja zakupa KLASA: 372-05/20-001/4, URBROJ:238-31-13/02130-202-1 od 19. 02. 2020. godine objavljuje se Javni poziv za iskazivanje interesa radi zasnivanja zakupa

Grad Velika Gorica objavljuje namjeru uzimanja u zakup poslovnog prostora u centru Velike Gorice. Navedeni poslovni prostor mora udovoljavati sljedećim uvjetima:

1. da se nalazi u centru Velike Gorice u blizini zgrade Gradske uprave (Trg kralja Tomislava 34),
2. uredski prostor ukupne površine minimalno 400 m²,
3. podrumski prostor površine minimalno 100 m²,
4. uredski prostor mora imati riješene instalacije i klimatizaciju te biti opremljen optičkom komunikacijskom infrastrukturom,
5. da ima čajnu kuhinju,
6. da ima kolni pristup te prostor za parkiranje vozila s najmanje 10 parkirnih mjesta.

Ovim putem pozivaju se fizičke i pravne osobe da Gradu Velika Gorica kao potencijalnom zakupniku dostave ponude za zakup poslovnog prostora na području Grada.

Ponuda treba sadržavati:
1. detaljan opis nekretnine s tlocrtom prostorija,
2. zemljišnoknjižni izvadak kao dokaz vlasništva nekretnine,
3. cijenu zakupa u kunama/m² ,
4. izvod iz sudskog registra, ukoliko je ponuditelj pravna osoba.

Rok za podnošenje ponuda i izbor
Rok za podnošenje pisanih prijava s ponudama iznosi 8 dana, računajući od prvog sljedećeg dana nakon objave poziva na internet stranici Grada Velike Gorice.
Pisane prijave s ponudama dostavljene nakon isteka roka, neuredne ili nepotpune ponude, neće se razmatrati.
Pisane prijave s ponudama i dokumentacija predaju se neposredno, u pisarnici Grada Velike Gorice, na adresi: Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica ili preporučenom pošiljkom, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica, s napomenom ”JAVNI POZIV, DOSTAVA PONUDE ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI”
Datum i mjesto otvaranja pisanih ponuda biti će objavljen na internet stranicama Grada Velike Gorice i oglasnoj ploči Grada Velike Gorice najkasnije u roku od 3 dana prije održavanja javnog otvaranja.
Otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelji, odnosno njihovi ovlašteni predstavnici te sve zainteresirane osobe.
Pri odabiru najpovoljnije ponude uzet će se u obzir ponuđena cijena, blizina zgrade gradske uprave te svi kriteriji kojima mora odgovarati ponuđeni poslovni prostor.
Nakon razmatranja pristiglih ponuda pozvati će se ponuditelja na sklapanje Ugovora.
Ponuda i odabir najpovoljnijeg ponuditelja nisu obvezujući te Grad zadržava pravo odustanka od ugovora, s time da u tom slučaju ponuditeljima ne pripada pravo potraživati naknadu bilo kakve vrste od strane Grada Velike Gorice.