Prijava

Vaša prijava

Večeras počinju ‘Goričke večeri’


goricke1
Tradicionalna manifestacija “Goričke večeri” započinju večeras u 19:30 u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta koncertom “Les Trompettes de Lyon”. Goričke večeri traju do 14. lipnja i donose nam niz koncerata, kazališnih predstava, kino na otvorenom, ali i zajedničko praćenje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Kulturno-zabavna manifestacija i ove godine nam donosi raznoliki program u kojem će svatko pronaći nešto za sebe, a većina događanja održavat će se na otvorenom. Tako, u petak 30.svibnja u Parku dr.Franje Tuđmana možete od 19 sati poslušati “Malu školu rock & rolla” ,koncert učenika velikogoričkih osnovnih škola koji su članova bendova „No time“, „Led“, „Ritam ulice“ i OŠ Vukovina i to u organizaciji udruge dragovoljaca HOS-a Velike Gorice.

U subotu 31.svibnja na prostoru Starog grada Lukavca održat će se Legendfest, festival narodnih priča, legendi i mitova. Tijekom Goričkih večeri besplatno ćete moći pogledati i kazališne predstave, kako dječje tako i one namijenjene odrasloj publici (Kreket, I živjeli su sretno, Ulični skitači i dr. ). Bit će tu bit će tu i filmskih projekcija u Parku dr.Franje Tuđmana, kao utakmica Hrvatska-Brazil na otvorenom.

“Goričke večeri” završavaju Izložbom kantautora u organizaciji POUVG-a i Udruge Izlaz.

Program “Goričkih večeri 2014″