Prijava

Vaša prijava

VG Čistoća: Poslovnim korisnicima koji nisu otvorili lokale neće se naplatiti odvoz otpada, ali to moraju prijaviti!


vgcistoca
VG Čistoća uputila je obavijest pravnim subjektima s područja Velike Gorice koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti i samim time ne koriste javnu uslugu sakupljanja i odvoza komunalnog otpada da ih o tome obavijeste kako im se ta usluga ne bi naplatila.

U cilju sprječavanja mogućnosti širenja epidemije korona virusom Stožer za civilnu zaštite Republike Hrvatske uveo je epidemiološke mjere kojima je dijelu poslovnih korisnika usluga VG Čistoće d.o.o. privremeno onemogućen rad i naloženo zatvaranje objekata iz kojih vrše svoju djelatnost. Izmjenom iste Odluke uvode se druge nužne epidemiološke mjere i preporuke od 26. 02. 2021. čime je rad istih omogućen.

VG Čistoća d.o.o. kao davatelj usluge poziva poslovne korisnike koji nisu u mogućnosti otvoriti svoje objekte sukladno izmijenjenim mjerama te u njima ne obavljaju nikakvu poslovnu djelatnost te zbog toga ne koriste ni javnu uslugu sakupljanja i odvoza komunalnog otpada da o tome obavijeste VG Čistoću kako im ne bi ispostavili račun za mjesec travanj. Poslovni korisnici mogu to učiniti na način da na poveznici – OVDJE preuzmu „ZAHTJEV za privremenu obustavu fakturiranja cijene javne usluge za pravne subjekte koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti“ kojeg ispunjenog zajedno s dokazom privremenog prestanka rada (ispis iz e-Porezne ili neki drugi dokaz o privremenom prestanku rada gospodarskog subjekta), dostave na email: odjava@vgcistoca.hr s rokom do 15. travnja 2021 godine.