Prijava

Vaša prijava

Od sljedećeg tjedna gorički srednjoškolci mogu predati zahtjev za novčanu naknadu: Grad će im isplatiti 800 kuna

[]

srednjoškolci

Gorički srednjoškolci i ove će godine dobiti novčanu naknadu iz gradskog proračuna u iznosu od 800,00 kuna. Pravo na naknadu imaju redovni učenici srednje škole koji imaju prebivalište na području Grada Velike Gorice te u trenutku predaje zahtjeva nisu primatelji stipendije ili ostalih naknada koje se financiraju iz javnih izvora (gradskih, županijskih ili državnih), objavili su iz goričke gradske uprave.

Zahtjevi se mogu predati od srijede, 8. rujna, a podnose ga učenici samostalno, dok za maloljetnike to mogu učiniti roditelji ili skrbnici.

Uz zahtjev je potrebno priložiti dokaz o prebivalištu učenika na području Grada Velike Gorice (preslika osobne iskaznice, uvjerenje o prebivalištu ili drugi dokaz o prebivalištu), presliku kartice tekućeg ili žiro računa učenika kojem se isplaćuje novčana naknada i dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole.

Učenici koji polaze Gimnaziju Velika Gorica, Ekonomsku školu Velika Gorica, Srednju strukovnu školu Velika Gorica i Zrakoplovno tehničku školu Rudolfa Perešina ne trebaju dostaviti dokaz o prebivalištu i potvrdu o redovnom školovanju jer za njih postoji vjerodostojna evidencija škola.

Zahtjevi se podnose radnim danom od 8. rujna do 1. listopada, u vremenu od 10 do 15 sati, isključivo na šalteru u prizemlju Gradske uprave, Trg kralja Tomislava 34 ili u holu zgrade Srednjih škola, Ulica kralja Stjepana Tomaševića 25. Srednjoškolci će naknade dobiti u roku od 60 dana.

 

Objava Od sljedećeg tjedna gorički srednjoškolci mogu predati zahtjev za novčanu naknadu: Grad će im isplatiti 800 kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.