Prijava

Vaša prijava

FOTO Obnovljena Tomaševićeva ulica: Vozači pozor, na snazi je nova prometna regulacija

[]

tomaševićeva ulica

Tomaševićeva ulica u Velikoj Gorici je obnovljena i otvorena za promet. Ipak, posebno pažljivi trebaju biti vozači budući je promijenjena prometna regulacija – za razliku od ranije sada prednost imaju vozači koji voze po Tomaševićevoj u cijeloj dužini od Svačićeve do Pleške. Postavljena je i signalizacija koja upozorava na te promjene, ali nije na odmet to isticati posebno u ovim prvim danima i tjednima otvaranja obnovljene ulice.

Tomaševićeva je bila jedna od onih ulica u središtu Velike Gorice koja je doslovce desetljećima pokazivala nebrigu gradskih vlasti. Ulica je otvorena 1975. godine i do ove nikada nije bila ozbiljnije uređivana. U prosincu prošle godine stanovnici te ulice skupili su 500-tinjak potpisa na peticiju kojom su tražili njeno uređenje. Krajem siječnja održan je i mirni prosvjed. Sve je to potaknulo i političare, pa su početkom svibnja počeli i radovi.

Na inicijativu stanovnika radovi su prošireni i na dijelove koji nisu bili u prvobitnom planu. Procjenjivalo se da će radovi biti gotovi u kolovozu, ali su ipak malo produženi. No, Tomaševićeva je danas uređena i izgleda onako kako bi trebale izgledati sve ulice u šestom po veličini gradu u Hrvatskoj. Donosimo vam fotografije novouređene Tomaševićeve ulice.

tomaševićeva

Tomaševićeva ulica

Tomaševićeva ulica

Objava FOTO Obnovljena Tomaševićeva ulica: Vozači pozor, na snazi je nova prometna regulacija pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.