Prijava

Vaša prijava

Trebate auto? Gradska uprava Velike Gorice oglasila prodaju rabljenog Golfa i Hyundaija

[]

natječaj gradska uprava

Gradska uprava Velike Gorice objavila je natječaj za prodaju dva rabljena automobila u vlasništvu grada. Radi se o jednom Golfu i Hyundaiju.

Konkretnije, Volkswagen Golf 1.1 JL, navodi se u natječaju, proizveden je 1979. godine, prošao je samo 28.185 kilometara, a njegova je početna cijena 19.247,50 kuna. Ovaj automobil bi, prema specifikacijama u natječaju, mogao biti zanimljiv ljubiteljima starih vozila budući ima već 42 godine i jako malo kilometara. Ipak, vjerojatnije je da bi se moglo raditi i o nekom pogrešno navedenom podatku u natječaju.

Nudi se i Hyundai Accent 1,3 GL Friend iz 2003. godine. On je, pak, prešao 196.000 kilometara i njegova početna cijena je 1.176,00 kuna.

Da bi se sudjelovalo u nadmjetanju za ta vozila treba, naravno, ponuditi najpovoljniju cijenu. Ponude se predaju pismeno u zatvorenoj omotnici na adresu: GRAD VELIKA GORICA, Trg kralja Tomislava 34, 10410 Velika Gorica s naznakom: „Ponuda na natječaj za kupnju rabljenog vozila – ne otvarati“. Ponude će biti javno otvorene 4. studenog u 10 sati u dvorani za vjenčanja koja se nalazi u prizemlju zgrade gradske uprave.

Objavljeni natječaj možete pogledati ovdje.

Objava Trebate auto? Gradska uprava Velike Gorice oglasila prodaju rabljenog Golfa i Hyundaija pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.