Prijava

Vaša prijava

Gorički umirovljenici: Grad daje 800 kn božićnice ako imate mirovinu do 1000 kn, odnosno 400 kn onima s mirovinom do 2000 kn

[]

božićnice

Velikogorički umirovljenici i ove će godine dobiti božićnice. Pravo na božićnicu imaju umirovljenici s prebivalištem na području Grada Velike Gorice koji imaju mirovinu do 2.000 kuna. Mjerilo za isplatu predstavlja iznos u stavci ″mirovina″, bez zaštitnog dodatka ili drugog doplatka.

Umirovljenicima koji primaju mirovinu do 1.000 kuna bit će isplaćena božićnica u iznosu od 800 kuna, a umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1.000,01 kune do 2.000 kuna bit će isplaćena božićnica u iznosu od 400,00 kuna.

– Umirovljenici koji su prošlih godina upisani u Evidenciju umirovljenika Grada Velike Gorice ne moraju ponovno predavati Zahtjev Gradu te božićnicu mogu preuzeti u FINA-i – najavili su iz goričke gradske uprave.

Isplata božićnice počinje 22. studenoga u Fini

Isplata božićnice bit će u poslovnicama FINA-e, u razdoblju od 22. studenoga do 2021. do 10. siječnja 2022. godine.

Umirovljenici koji su ostvarili pravo na mirovinu poslije 30. travnja ove godine ili se nisu do sada (iz nekog razloga) prijavili u Evidenciju ostvaruju pravo na božićnicu temeljem podnošenja propisanog Obrasca za prijavu u Evidenciju umirovljenika Grada Velike Gorice uz kojeg je potrebno priložiti dokaz o prebivalištu (kopija osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu), dokaz o visini mirovine (odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim primanjima ili potvrda o visini mirovine izdana od HZMO-a ne starija od mjesec dana ili Rješenje o mirovini) i kopiju dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika.

Obrazac se može preuzeti ovdje i na porti gradske uprave.

Obrazac i pripadajuće priloge umirovljenici koji prvi put predaju zahtjev za upis u Evidenciju umirovljenika predaju u Gradsku upravu, Trg kralja Tomislava 34, na porti, od 8 do – 15 sati. Prijave se zaprimaju do 31. prosinca.

Kako bi preuzeli božićnicu umirovljenici moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB.

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

 

Objava Gorički umirovljenici: Grad daje 800 kn božićnice ako imate mirovinu do 1000 kn, odnosno 400 kn onima s mirovinom do 2000 kn pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.