Prijava

Vaša prijava

I Velika Gorica sudjeluje u izboru za Najljepši advent: Svojim glasom podržite naš grad, glasati možete do 12. siječnja

[]

najljepši advent

U izbor za Najljepši advent uključila su se 34 grada i četiri općine, a među njima je i Velika Gorica. Od utorka pa sve do 12. siječnja u ponoć možete lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednici će biti proglašeni 13. siječnja – u kategoriji gradova i kategoriji općina.

– Krenuo je naš veliki izbor za Najljepši advent, novi projekt gradonačelnik.hr-a kojega, po uzoru na naš super uspješni i popularni izbor za Najljepši vrtić, ove godine prvi put provodimo na našoj Facebook stranici – objavio je portal gradonacelnik.hr.

Za izbor za Najljepši advent prijavila su se 33 grada i četiri općine: Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Valpovo, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Ernestinovo, Mače, Tar-Vabriga i Vir.

Baš zato odlučili smo advente prikazati na jednom mjestu i kroz ovaj izbor omogućiti gradovima i općinama  da ih prezentiraju i pohvale se i izvan svojih lokalnih okvira, a građanima da odaberu koji je najljepši.

– Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo našoj FB stranici, ne i na sheranim objavama – napisali su organizatori izbora za najbolji Advent.

 

Objava I Velika Gorica sudjeluje u izboru za Najljepši advent: Svojim glasom podržite naš grad, glasati možete do 12. siječnja pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.