Prijava

Vaša prijava

Policijska uprava zagrebačka objavila natječaj: Traže 36 referenata, jedno mjesto je i u Velikoj Gorici

[]

referenata

Policijska uprava zagrebačka objavila je natječaj za zapošljavanje kojim traže 36 referenata za popunjavanje različitih administrativnih radnih mjesta.

Slobodno je i jedno radno mjesto u Velikoj Gorici gdje se traži upravni referent sa srednjom stručnom spremom odnosno završena gimnazija ili srednja strukovna škola, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i položen državni stručni ispit

Za sva radna mjesta obvezni probni rad traje tri mjeseca. Natjecati se mogu i osobe koje nemaju položen državni stručni ispit odgovarajuće razine, uz obvezu polaganja državnog ispita sukladno Zakonu o državnim službenicima.

Najviše radnih mjesta slobodno je u Odjelu za prijavništvo i osobne isprave gdje traže 15 upravnih referenta za prijavništvo i osobne isprave. Uvjeti su isti kao i za upravnog referenta koji će se zaposliti u Velikoj Gorici.

Sva radna mjesta su na neodređeno vrijeme.

Objava Policijska uprava zagrebačka objavila natječaj: Traže 36 referenata, jedno mjesto je i u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.