Prijava

Vaša prijava

Završen očevid serijskog paljenja automobila u Velikoj Gorici: Nepoznati počinitelj aute polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio ih

[]

požari

Policija je završila očevid na mjestu požara više automobila u velikogoričkoj Ulici Petra Škrleca. Policijska uprava zagrebačka u četvrtak je izvijestila kako je očevidom utvrđeno da je nepoznati počinitelj automobile najvjerojatnije polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio prouzročivši veću zasad neutvrđenu štetu.

Podsjetimo, u noći s utorka na srijedu u Velikoj Gorici u Ulici Petra Škrleca zapalila su se tri automobila. Uzrok požara još nije utvrđen, a vatra je uništila dva automobila u vlasništvu trgovačkog društva iz Velike Gorice marke Renault Kangoo zagrebačkih registarskih oznaka, pri čemu su u potpunosti izgorjeli te automobil marke Mercedes Vito zagrebačkih registarskih oznaka, koji je djelomično izgorio, objavili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Također, iz zasad neutvrđenog razloga, u Dobrilinoj ulici izbio je požar teretnog vozila marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Velike Gorice, koji je djelomično izgorio. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Objava Završen očevid serijskog paljenja automobila u Velikoj Gorici: Nepoznati počinitelj aute polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio ih pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.