Prijava

Vaša prijava

ŽRK Udarnik upisuje djevojčice u školu rukometa: Prvih mjesec dana nema članarine

[]

udarnik

ŽRK Udarnik upisuje dvije generacije djevojčica rođenih između 2013.-2011. i 2009./2010. godine u školu rukometa. Prvih mjesec dana nema članarine, ističu iz kluba.

Djevojčice 2013.-2011. godišta su prijavljene u dvije lige mini i super mini rukometa koje se igraju u Rugvici, a djevojčice 2009./10. igraju dvije lige velikog rukometa, 1.HRL (državna liga) i ŽRL (županijska liga).

– Ključno za naglasiti je da djevojčice uz 3-4 treninga tjedno, redovno vikendima sudjeluju na natjecanjima državnih i županijskih liga, odnosno da uz treninge odigravaju i utakmice, jer samo treniranje bez utakmica, ne dovodi do rezultata i zadovoljstva djevojčica koje imaju želju za natjecanjima i utakmicama, odnosno na utakmicama mogu pokazati što su naučile treniranjem – ističu iz ŽRK Udarnik.

Već godinama klub se u dogovoru s roditeljima, odaziva na pozive za sudjelovanjem na turnirima u bližem okruženju te su djevojčice od malih nogu naučene putovati, sudjelovati na turnirima, zabavljati se i družiti sa svojom ekipom, pobjeđivati, gubiti, osvajati medalje i doživjeti sve čari rukometnog sporta.

U klubu radi pet trenera s velikim iskustvom, dobar rad kluba daleko je prepoznat, te jedva čekamo da i nove djevojčice upoznaju rad našeg kluba, druže se i putuju sa svojom ekipom, upoznaju veći dio Hrvatske, i provedu slobodno vrijeme na najbolji mogući način- uz sport i druženje.

Djevojčice sudjeluju u natjecanjima svog godišta, te kroz sezonu igraju veći broj utakmica i turnira adekvatan njihovom godištu i njihovoj dobi, odnosno u konkurenciji njihovog godišta. Također, treninzi u našem klubu razdvojeni su i po godištima i trenerima, tako da se djevojčice socijaliziraju, druže i treniraju sa djevojčicama svog uzrasta i dobi – poručuju iz kluba.

Upisi – djevojčice mini rukomet 2013.-2011. godišta

Termini treninga:

Utorak: 19.30-21 sati OŠ Vukovina

Četvrtak: 19.30-20.30 sati OŠ Vukovina

Vikendom utakmice ili treninzi u OŠ Nikola Hribar:

Subota 14.30 do 16.00 sati OŠ Nikola Hribar

Nedjelja 18.30 do 20.00 sati OŠ Nikola Hribar

Upisi – djevojčice 2009./2010.godišta:

Ponedjeljak: 19.30-21 sati Srednja škola VG (Bakarić)

Srijeda: 18-19.30 sati Srednja škola VG

Petak: 19.30-21 sati Srednja škola VG

Vikendom utakmice ili treninzi u dvorani OŠ Čiče.

 

 

Objava ŽRK Udarnik upisuje djevojčice u školu rukometa: Prvih mjesec dana nema članarine pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.