Prijava

Vaša prijava

Zbog velikog broja zaraženih dvije goričke škole prešle na online nastavu

[]

škole

Zbog velikog broja zaraženih velikogorička Osnovna škola Nikole Hribara prema preporuci epidemiologa od četvrtka pa do 28. siječnja prelazi na C model nastave (nastava na daljinu).

– Za sve učenike od 1. – 8. razreda organizira se nastava na daljinu u realnom vremenu – obajvio je ravnatelj škole Stjepan Maravić.

Na online nastavu je prešla i Zrakoplovno-tehnička škola Rudolfa Perešina. – Nažalost, zbog pogoršane epidemiološke situacije nastava će se od 19. siječnja do 28. siječnja održavati na daljinu (C-model nastave). Nastava će se odvijati putem MS Teams razrednih kanala. Praksa kod poslodavaca i radioničke vježbe bit će uživo prema rasporedu, znači ili u školi ili kod poslodavaca – izvijestili su na službenoj stranici škole.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije objavio je kako je na području županije danas 719 novozaraženih, a u Velikoj Gorici 172.

Prema neslužbenim podacima Hrvatska danas ima više od 11 tisuća pozitivnih na PCR testiranju.

 

 

Objava Zbog velikog broja zaraženih dvije goričke škole prešle na online nastavu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.