Prijava

Vaša prijava

Još dvije velikogoričke škole prešle na online nastavu: Kumičić i Velika Mlaka poslali djecu i nastavnike kući

[]

online

Još dvije velikogoričke škole prešle su na online nastavu jer imaju veliki broj zaraženih učenika i nastavnika. Osnovna škola Eugena Kumičića od petka, 21. siječnja održavat će nastavu online. Učenici će nastavu pratiti od kuće cijeli sljedeći tjedan. Nastava će se održavati u MS Teamsu u realnom vremenu po važećem rasporedu – objavili su iz OŠ Eugena Kumičića.

I OŠ Velika Mlaka od petka, 21. siječnja prešla je na online nastavu.

– Dragi učenici, poštovani roditelji, prema preporuci školskoga liječnika i nakon dobivene suglasnosti Osnivača obavještavam vas da će se nastava odvijati prema C modelu od 21. siječnja do 28. siječnja za sve razrede – kazali su iz škole.

U OŠ Velika Mlaka izvođenje nastave organizirano je na način da učenici 1. i 2. razreda neće imati nastavu u realnome vremenu, nego će učitelji razredne i predmetne nastave slati materijale roditeljima. Učenici od 3. do 8. razreda imat će nastavu u realnome vremenu, najavili su iz škole.

Podsjetimo, na online nastavi su već najveća gorička osnovna škola Nikole Hribara i Zrakoplovno-tehnička škola Rudolfa Perešina.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs kazao je da neće biti jedinstvenog zatvaranja škola po županijama nego će ostati otvorene koliko god je to moguće.

– Kako raste broj zaraženih u općoj populaciji, tako rastu i među učenicima. Imamo najavu da bi oko 120 škola moglo prijeći na online nastavu. Ostajemo pri početnim doktrinama provođenja nastave, a to je da ne proglašavamo prelazak na online nastavu niti to preporučujemo po županijama da u cijelosti prelaze na taj model – kazao je ministar znanosti Radovan Fuchs.

Objava Još dvije velikogoričke škole prešle na online nastavu: Kumičić i Velika Mlaka poslali djecu i nastavnike kući pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.