Prijava

Vaša prijava

Prijavite se za besplatnu pomoć u kući: Gerontodomaćica obavlja lakše kućanske poslove, nabavlja hranu, lijekove…

[]

gerontodomaćica

Iz Grada Velike Gorice pozivaju starije građane kojima je potrebna pomoć gerontodomaćice da im se jave. Gerontodomaćice nabavlja hranu, pomaže u pripremi obroka, čisti kućanstvo, organizira pranje i glačanja rublja, nabavu lijekova i drugih potrepština. Kroz europski pomoć geronotodomaćica osigurana je za 14 korisnika s velikogoričkog područja. Pravo na pomoć imaju osobe koje imaju 65 ili više godina.

Velika Gorica sudjeluje kao partner u EU projektu „AKTIVNI UZ PODRŠKU – širenje socijalnih usluga na području UA Zagreb“. Vodeći partner na projektu je Udruga za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga iz Zagreba, a projektni partneri su Grad Zagreb i Grad Velika Gorica.

Projekt doprinosi rješavanju problema nedovoljnih kapaciteta i vrsta socijalnih usluga u zajednici koje će omogućiti prevenciju institucionalizacije osoba starije životne dobi na području grada Zagreba i grada Velike Gorice.

Ukoliko netko ima potrebu za ovakvom uslugom, može se javiti Maji Vrbanić iz Udruge za pomoć i edukaciju žrtava mobbinga, na brojeve 01 39 07 301, 99 806 6880 ili email maja@mobbing.hr.

Više o projektu možete saznati i kod predstavnika Grada Velike Gorice Ivana Čobanova na telefon 01 555 9426 i email ivan.cobanov@gorica.hr.

Usluga gerontodomaćice je besplatna i traje od 1. veljače 2022. godine do 30. kolovoza 2023. godine.

 

 

 

Objava Prijavite se za besplatnu pomoć u kući: Gerontodomaćica obavlja lakše kućanske poslove, nabavlja hranu, lijekove… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.